Napisano 13 Wrzesień 200420 l dzięki dzudzu,jeśli chodziło ci o upraszczanie to , mam tendencje do zakopywania się w szczegóły i nad tym chciałem popracować na forum
Napisano 14 Wrzesień 200420 l kurde chwilke mnie nie bylo a tu znowu takie cuda...:) chyba zczynam miec kompleksy ...:/ P.S.: remanent: dzieki....:D
Napisano 14 Wrzesień 200420 l I ostatni chyba dzisiaj. Sorry za duże formaty, nie mogłem się zmusić żeby bardziej zmniejszyć...
Napisano 14 Wrzesień 200420 l nie ponury, tylko sie wyspac nie moze...;) a to jest pola, pola postanowila mordowac, ogolnie:
Napisano 14 Wrzesień 200420 l jeszcze ja. sorki za mało malarską prackę ale tak to jest jak się za dużo na flasha patrzy
Napisano 14 Wrzesień 200420 l Wstyd mi tu cokolwiek pokazywac :) no ale zazdrosc nie daje mi spokoju ;) - wiec co mi tam :) Okolo godziny machania MYSZKĄ w ps.
Napisano 15 Wrzesień 200420 l ugibugi - tablecik sluzy ...siperb jakby to powiedziala stara zolza od francuskiego poz
Napisano 15 Wrzesień 200420 l Wert: klimatyczne obrazki... misiekhc: to jest dopiero pies obronny :) remanent: rzeczywiscie troche flashowe, ale za to swietne palemki :D barton_fink: jak na myszke calkiem niezle... pozdro...:)
Napisano 15 Wrzesień 200420 l te niedociagniecia po bokach strasznie odciagają uwagę... machnij jeszcze czerwoną kropkę w miejscu drugiego oka
Napisano 15 Wrzesień 200420 l taka proba czegos:) edit: o a zobaczem ze mu nawet skrzydla drugiego nie dorysowalem, to dopiero spid
Napisano 15 Wrzesień 200420 l Ooo widze ze stateczki trenujemy :) Dobrze chwali sie... Moze dolacze, na razie siedze w robocie. @littleninja - napewno tu zagladasz gdzie twoja mechaniczna brygada? Moi ludzie sie niecierpliwia
Napisano 15 Wrzesień 200420 l @misiekhc - Normalnie patrzy jakby byl ostatnim czlowiekiem ..... . PS Ciekawe czy ktos w bitwie narysuje ostatniego samuraja, wtedy dwa tematy lyka jak zloto, wszk samuraj tyz czlek.
Napisano 15 Wrzesień 200420 l no tomur to mnie sprowokowales;) czekam na twoj stateczek, a na razie szybki i krzywy:
Napisano 15 Wrzesień 200420 l dalem sobie na to 8 minut, przed wyjsciem speed. to rozmycie chyba niepotrzebne bylo. Na podstawie referki
Napisano 15 Wrzesień 200420 l tiger, fajny tiger ... a juz myslalem, ze masz batalie wrzesniowa, dlatego nie masz czasu na forum a juz na pewno na speedowanie; a tu jednak ...
Napisano 16 Wrzesień 200420 l Tiger1313: niezle uchwyciles ruch lapy :) misiek hc: ta pożoga świetna, też mi sie bardzo krzywy stateczek podoba eol: wykonanie bardzo fajne, ale sam robot jak z teledysku Beastie Boys, raczej zabawny niz straszny remanent: kolorki troche za bardzo mi po oczach daja, ale palmy bardzo fajne :) W poprzednich 2 pracach juz wszystko mi pasuje Tomur: fajowe masz te koncepty, co do techniki bym sie czepial, ale sa z zamyslem i mozna by te szkice poprowadzic jeszcze daleko daleko. Wert: koles siedzacy przy stole wymiata. Obie sasiednie prace tez ciekawe. Fajnie, ze nie wykadrowales mocniej dzbanka. barton_fink: beczka jasna i pogodna, jak z gry jakiejs. Wrzucaj wiecej :) PPK: wole Twoj olowek, ale tu tez widac ze masz potencjal na doskonale prace Dr Ug: wypas! to sobie pogadalem :) na dobranoc lew
Napisano 16 Wrzesień 200420 l Pozno wrocilem z roboty ale postaram sie cos narysowac olowkiem pozniej. :)
Napisano 16 Wrzesień 200420 l dr Ug: heheh :D, barrdzo emocjonalnie nasycony speedzik...to znaczy slimak, az czuc ta rozpacz i bezsilnosc :D
Napisano 16 Wrzesień 200420 l I would like to join pencil mamafakaz club !!!!!! @misiekhc - a masz spejscrafta :)
Napisano 16 Wrzesień 200420 l No to i ja sobie zasiduję - oj dawno tego nie robiłem - taka wprawka przed dalszymi pracami nad głaskanim mego indianina :)