Mkaszpir Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 Tytuł pracy to 37C w cieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 Grim666 - Fajny Monstah... :D Łukasz Jaskólski - Wzajemnie :) Niewiem czy dawałem ten szkic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
upiór Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 [ATTACH]35978[/ATTACH] oczko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 jak zwykle i malo wartosciowe pod wzgledem technicznym szkice :) lecz zawsze cos... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 bede ciagle wstawiac ciekie prace, dopoki ktos ine zacznie mnie tutaj poprawiac :/ JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 czy ktos mi moze powiedziec jakie bledy robie? i czy w ogole widac co to przedstawia :D JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 JoKeR: na pierwszym i drugim widze kobitke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipalol Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 jakie błedy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 yookeer - na początek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Yookeer - to 2 to facet? zombie zombies kolo duperele starocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 remedy - pozwol, ze sie z toba nie zgodze! a co do plci do ostatniej chwili nie moglem sie zdecydowac :) plz komentujcie prace wtedy bede mogl wstawiac moze bede wrzucac tak dlugo az bedziecie komentowac :P Moze jakas ocenka i pomoc co jest ok a co nie? JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 tomzar-ten niebieski deathwarrior super! lubię taką szybką chaotyczną kreskę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 Grim666 - ładnie , ale juz powoli zaczynasz malować schematycznie :) wymysl cos nowego. yookeer - 1 pracka ładna , wyglda jak robiona jakims filtrem , a druga zajefajny klimat ma :) A tu moje kilku minutowe zmagania przy pomocy myszki Logitech Mx1000 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 Pierwsze kroki w stronę komiksowej stylistyki ;] : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niC Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 oto jak widac piękna postac proprocje zostały zachowane idealnie.... Dobra taki tam szit... mogłby mi to ktos pokolorowac ? bo jakos mi to nie idzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 Photoshop, 1,5 h, jeden pedzel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 Kaszpir-bardzo charakterystyczna krecha-super filing. cosik 'gładszego' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 ladnie panowie, ladnie. pirat karzelek ;-) luzno oparte na: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipalol Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 qrcze chociaz jedna rada................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubm Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 takie moje pierwsze wypociny w PSie.. ok 45min wzorowalem sie na zdjeciu jakie wykonalem w alpach jakies 3500npm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
km88 Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 chciałbym rysowac tak jak wy ciekawe czy kiedyś was dogonie... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nogood Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nogood Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipalol Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 Czy ktoś mógłby dokończyc to ?Jeśli tak to dam zainteresowanemu w innym formacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 nogood - bardzo miłe dla oka ;) , oby tak dalej... a tu moje ALIEN_WOMEN SKETCH(taki speed, cholera mogłem sie bardziej przyłożyć i dopatrzeć bo widać takie chamskie niedociągniecia :/ ale jest to co jest :D) Leru -> thx, ty wiesz co ... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ranholtzer1 Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ranholtzer1 Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Mój pierwszy obrazek na tablecie. Powiem że nie pownienenem go dodać do speed painting bo nie zbyt "speed" :). CO do wyższych pięter to podoba mi się pracka oDD'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gemi83 Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Taki tam speedzik sprzed miesięcy: [ATTACH]36128[/ATTACH] -> ranholtzer1: Pomysł fajny, ale przydałby się większy detal... dużo większy (nawet jak na speeda ;) -> oDD: Po prostu rządzisz. Twoich speed'ów nie trzeba już wykańczać. -> lord_saskybody: Fajny szkic po lewej, ciekawy pomysł z... inkubatorem(?) na plecach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 w zasadzie to nie speed (cos podobnego Leander robił) a nie wiem gdzie to umiescic wiec wrzucam tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 wczesniejsze tylko kolorki ciekawsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptasior Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lor Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Postanowilem to wkleić, chociaż nie mam zielonego pojęcia o grafice (dlatego proszę o wyrozumiałość ^^ ). Drzewo rysowałem jakieś 25 minut, a to drugie czyli "seeking water" :D 20. Narysowałem to całkiem przypadkiem w sumie, jestem koderem i myślałem sobie o gierce dla dzieci i tak skrobnąłem. Natomiast chętnie usłyszę co macie do powiedzenia (wiem że jest kupa błędów, a raczej nie ma nic poprawnego, ale może ktoś powie coś konstruktywnego dla mnie) do 2 daje linka, bo jest szeroki: http://free.of.pl/l/lor/seeking_water.jpg Pozdrawiam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 jol tenks, ten troche na siłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptasior Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 oDD chetnie bym zobaczyl jak ten ostatni by wygladal jakbys usunal z tej budowli caly lewy filar i wszystko nad nim, tak do granicy tego czerwonego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 oDD: ciekawe te blury wert: najss, niezly klimacik leszke_lenia: coraz lepiej hi res :http://img522.imageshack.us/img522/7456/mul23xe.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubm Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 niektorzy to ladnie szaleja jakies 1 30h... nie mialem juz sil i niestety spie*** ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 łukasz -> to jakiś astronauta? całkiem niezły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 witam, postanowiłem spróbować swoich sił w 2D :) to moja 2 praca w ps (pierwszej wolę nie pokazywać:)) mysz... edit: praca #3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptasior Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi