Napisano 7 Lipiec 200618 l Grim666 - Fajny Monstah... :D Łukasz Jaskólski - Wzajemnie :) Niewiem czy dawałem ten szkic
Napisano 7 Lipiec 200618 l jak zwykle i malo wartosciowe pod wzgledem technicznym szkice :) lecz zawsze cos...
Napisano 8 Lipiec 200618 l bede ciagle wstawiac ciekie prace, dopoki ktos ine zacznie mnie tutaj poprawiac :/ JoKeR
Napisano 8 Lipiec 200618 l czy ktos mi moze powiedziec jakie bledy robie? i czy w ogole widac co to przedstawia :D JoKeR
Napisano 9 Lipiec 200618 l remedy - pozwol, ze sie z toba nie zgodze! a co do plci do ostatniej chwili nie moglem sie zdecydowac :) plz komentujcie prace wtedy bede mogl wstawiac moze bede wrzucac tak dlugo az bedziecie komentowac :P Moze jakas ocenka i pomoc co jest ok a co nie? JoKeR
Napisano 9 Lipiec 200618 l tomzar-ten niebieski deathwarrior super! lubię taką szybką chaotyczną kreskę.
Napisano 9 Lipiec 200618 l Grim666 - ładnie , ale juz powoli zaczynasz malować schematycznie :) wymysl cos nowego. yookeer - 1 pracka ładna , wyglda jak robiona jakims filtrem , a druga zajefajny klimat ma :) A tu moje kilku minutowe zmagania przy pomocy myszki Logitech Mx1000 :)
Napisano 9 Lipiec 200618 l oto jak widac piękna postac proprocje zostały zachowane idealnie.... Dobra taki tam szit... mogłby mi to ktos pokolorowac ? bo jakos mi to nie idzie...
Napisano 10 Lipiec 200618 l takie moje pierwsze wypociny w PSie.. ok 45min wzorowalem sie na zdjeciu jakie wykonalem w alpach jakies 3500npm
Napisano 11 Lipiec 200618 l Czy ktoś mógłby dokończyc to ?Jeśli tak to dam zainteresowanemu w innym formacie.
Napisano 11 Lipiec 200618 l nogood - bardzo miłe dla oka ;) , oby tak dalej... a tu moje ALIEN_WOMEN SKETCH(taki speed, cholera mogłem sie bardziej przyłożyć i dopatrzeć bo widać takie chamskie niedociągniecia :/ ale jest to co jest :D) Leru -> thx, ty wiesz co ... :D
Napisano 12 Lipiec 200618 l Mój pierwszy obrazek na tablecie. Powiem że nie pownienenem go dodać do speed painting bo nie zbyt "speed" :). CO do wyższych pięter to podoba mi się pracka oDD'a
Napisano 12 Lipiec 200618 l Taki tam speedzik sprzed miesięcy: [ATTACH]36128[/ATTACH] -> ranholtzer1: Pomysł fajny, ale przydałby się większy detal... dużo większy (nawet jak na speeda ;) -> oDD: Po prostu rządzisz. Twoich speed'ów nie trzeba już wykańczać. -> lord_saskybody: Fajny szkic po lewej, ciekawy pomysł z... inkubatorem(?) na plecach :D
Napisano 12 Lipiec 200618 l w zasadzie to nie speed (cos podobnego Leander robił) a nie wiem gdzie to umiescic wiec wrzucam tutaj
Napisano 12 Lipiec 200618 l Postanowilem to wkleić, chociaż nie mam zielonego pojęcia o grafice (dlatego proszę o wyrozumiałość ^^ ). Drzewo rysowałem jakieś 25 minut, a to drugie czyli "seeking water" :D 20. Narysowałem to całkiem przypadkiem w sumie, jestem koderem i myślałem sobie o gierce dla dzieci i tak skrobnąłem. Natomiast chętnie usłyszę co macie do powiedzenia (wiem że jest kupa błędów, a raczej nie ma nic poprawnego, ale może ktoś powie coś konstruktywnego dla mnie) do 2 daje linka, bo jest szeroki: http://free.of.pl/l/lor/seeking_water.jpg Pozdrawiam ;]
Napisano 13 Lipiec 200618 l oDD chetnie bym zobaczyl jak ten ostatni by wygladal jakbys usunal z tej budowli caly lewy filar i wszystko nad nim, tak do granicy tego czerwonego..
Napisano 13 Lipiec 200618 l oDD: ciekawe te blury wert: najss, niezly klimacik leszke_lenia: coraz lepiej hi res :http://img522.imageshack.us/img522/7456/mul23xe.jpg
Napisano 13 Lipiec 200618 l niektorzy to ladnie szaleja jakies 1 30h... nie mialem juz sil i niestety spie*** ;/
Napisano 14 Lipiec 200618 l witam, postanowiłem spróbować swoich sił w 2D :) to moja 2 praca w ps (pierwszej wolę nie pokazywać:)) mysz... edit: praca #3