Napisano 11 Grudzień 200618 l i jeszce gory i miasto albesila do naszego projektu http://www.albesila.bo.pl :)
Napisano 16 Grudzień 200618 l :) czolem artyści niezle sobie poczynacie - szacuneczek szczegolnie przypadla mi smakowita babeczka slayera2004 i postac ManiakS'a swietne od siebie wrzuce 2 godzinne poczynania w PS - w ramach relaksacji od 3d ;)
Napisano 17 Grudzień 200618 l Mój pierwszy post:) Niesamowite pracki szacowne grono zgromadziło w tym wątku...osnieśmielajace to troche:)...a tu speedzik
Napisano 18 Grudzień 200618 l Sucker -> nie za bardzo wypieszczone jak na speed? Szczególne w 2 poście? Belus -> dobra robota. Troszke weekendowych wypocin. enjoy :P
Napisano 18 Grudzień 200618 l musialem zrobic szybkiego painta, zeby zapostowac tutaj i Wam pogratulowac: Panowie, moje slowa uznania :) Mayk: co za progres! ManiakS: inspirujesz, thx.
Napisano 18 Grudzień 200618 l :) Sucker -> nie za bardzo wypieszczone jak na speed? Szczególne w 2 poście? owszem:)...to przez pomylke trafilem do topicu odrazu z google i tytul calego dzialu Galeri 2d wzialem za tytul tegoz topicu
Napisano 19 Grudzień 200618 l witam dawno nic nie skrobalem wiec trzeba cos zapodac:) pozdrowionka na podstawie referki
Napisano 20 Grudzień 200618 l mayk- niezłe pracki (ostatnia naprawdę jest niesamowita =) to światło) ahenna - fajna "kilerka" z niej wyrośnie
Napisano 20 Grudzień 200618 l Łukasz Misztela - bardzo fajna "gęba" A u mnie... miał być teatr (do cotygodniowego speed paintingu) a wyszła mi jakaś katedra ... więc zapodam tu:-)
Napisano 20 Grudzień 200618 l hmm a ja dalej jade z "gemba" :) hihih Belus bajne kamienie a dokladnie swiatlo
Napisano 20 Grudzień 200618 l swietne pracki szkoda, ze odnalazlem to forum w momencie kiedy nazbierało się już 700 podstron tematu:)
Napisano 22 Grudzień 200618 l dzama mama ludzie a gdzie speedy z zyczeniami swiatecznymi WESOYCH SWIAT DLA WSZYSTKICH FORUMOWICZOW MAX3D :) !!!!! pozdrowionka
Napisano 23 Grudzień 200618 l Witam wszystkich :) To moj pierwszy post i pierwszy speed :P Wlasnie zaczynam zabawe z 2d Prace wykonuje na świerzym volito2 ktore wlasnie dzis dostalem :)
Napisano 23 Grudzień 200618 l witam na forum mackoWski , oby rychłych postępów w tej dziedzinie , powodzenia. /// Miała to byc jedna z wielu twarzy projektu nagrobka czy cos w tym stylu i takich tam aniołków ,ale znudzony mazaniem takie cos wyszło: na zdro wie.
Napisano 25 Grudzień 200618 l YO siemka takie coś dziś nabazgrałem miedzy pracą a nauką :) little-ninja: bbardzo ładna i klimatyczna karteczka, aczkolwiek ciut podobną widziałem tu: http://wesolych.zgryw.net/ :) Pozdro
Napisano 26 Grudzień 200618 l w sumie to ciężko to nazwać speedem bo zeszło mi z 4-5 godzin ale na nowy wątek to za słabe a potrzebuje krytyki od ludzi z takim doświadczeniem jak wasze :) pliis help mii :D pzdr
Napisano 26 Grudzień 200618 l ledyr - oczy zgrabnie ci wyszły, nos tez całkiem chociaż mam wątpliwości czy nos i oczy w tej samej perspektywie. Ucho natomiast z pewnością w innej perspektywie niż głowa. Włosy spaprałeś - zwłaszcza w porównaniu z oczami. Ręki chyba nie tknąłeś. Linia szczęki jest niezdefiniowana albo perspektywa się strasznie rozjechała. Cień na policzku chyba za wysoko. Teraz sobie uświadomiłem że cała perspektywa jest rozjechana - głowa z tyłu się rozszerza, wodogłowie? :) Malowałeś z bańki czy z referki? No, klient zrobiony a teraz moje wypociny :) Gościu w okularkach to chyba ze 25 min bo poprawiałem i się rozgrzewałem a ta małpia gęba jakieś 6-8 min. Tablet mam od 3 dni i jest trochę trudniej niz ołówkiem.
Napisano 27 Grudzień 200618 l dopiero sie ucze digitalnego paintingu ; ) pewnie teraz bede tu duzo prac wstawiac, obym wytrwal ;] dwa dzisiejsze mexico pan i jablko, a to tez jest z domowego przedszkola ;p p.
Napisano 28 Grudzień 200618 l to taki... "pół-speed" :) troszkę mułowaty ten pyszczek... ale pracuję nad sobą:)