malyboa Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 szybki szkic, w tuszu Rapidografem 0,18mm pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 pierwszy nowy speed painting i taki ot drugi:) pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 i jeszce gory i miasto albesila do naszego projektu http://www.albesila.bo.pl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 Walk z tabletem ciąg dalszy.... ok. 1,5 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 ManiakS- rządzisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Dobra robota panocki.. pora się przypomnieć: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 bardzo szybki poranny speed... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahenna Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 ... i ja dołączam się do wątku ;) Pozdrawiam wymiataczy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 witam na forum ahenna;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 :) czolem artyści niezle sobie poczynacie - szacuneczek szczegolnie przypadla mi smakowita babeczka slayera2004 i postac ManiakS'a swietne od siebie wrzuce 2 godzinne poczynania w PS - w ramach relaksacji od 3d ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sucker Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 Mój pierwszy post:) Niesamowite pracki szacowne grono zgromadziło w tym wątku...osnieśmielajace to troche:)...a tu speedzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 Sucker -> nie za bardzo wypieszczone jak na speed? Szczególne w 2 poście? Belus -> dobra robota. Troszke weekendowych wypocin. enjoy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 mayk: super te woziki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 musialem zrobic szybkiego painta, zeby zapostowac tutaj i Wam pogratulowac: Panowie, moje slowa uznania :) Mayk: co za progres! ManiakS: inspirujesz, thx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sucker Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 :) Sucker -> nie za bardzo wypieszczone jak na speed? Szczególne w 2 poście? owszem:)...to przez pomylke trafilem do topicu odrazu z google i tytul calego dzialu Galeri 2d wzialem za tytul tegoz topicu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahenna Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 Jeszcze jeden do kolekcji.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 ahenna - twarz najlepsza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oltarz Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 pozdrawiam speedowiczow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 witam dawno nic nie skrobalem wiec trzeba cos zapodac:) pozdrowionka na podstawie referki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ragons Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 mayk- niezłe pracki (ostatnia naprawdę jest niesamowita =) to światło) ahenna - fajna "kilerka" z niej wyrośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojpajek Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 NIe no jestem pod wielkim wrażeniem waszych prac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 ot taki sobie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 swietne prace panowie :) a tu taki 20minutowy kicz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 Łukasz Misztela - bardzo fajna "gęba" A u mnie... miał być teatr (do cotygodniowego speed paintingu) a wyszła mi jakaś katedra ... więc zapodam tu:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 hmm a ja dalej jade z "gemba" :) hihih Belus bajne kamienie a dokladnie swiatlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sucker Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 swietne pracki szkoda, ze odnalazlem to forum w momencie kiedy nazbierało się już 700 podstron tematu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sucker Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 ...................................:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 hmm a ja dalej swoje:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 Wieki mnie tu nie było :) Super pracki ( jakaś część także na sijun) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 dzama mama ludzie a gdzie speedy z zyczeniami swiatecznymi WESOYCH SWIAT DLA WSZYSTKICH FORUMOWICZOW MAX3D :) !!!!! pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 dziekuje:D Wip: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sucker Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 to niedzwiedz jest xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 i kolejny gniot:) testuje brushe:) little-ninja fajna pracka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mackoWski Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 Witam wszystkich :) To moj pierwszy post i pierwszy speed :P Wlasnie zaczynam zabawe z 2d Prace wykonuje na świerzym volito2 ktore wlasnie dzis dostalem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 witam na forum mackoWski , oby rychłych postępów w tej dziedzinie , powodzenia. /// Miała to byc jedna z wielu twarzy projektu nagrobka czy cos w tym stylu i takich tam aniołków ,ale znudzony mazaniem takie cos wyszło: na zdro wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 YO siemka takie coś dziś nabazgrałem miedzy pracą a nauką :) little-ninja: bbardzo ładna i klimatyczna karteczka, aczkolwiek ciut podobną widziałem tu: http://wesolych.zgryw.net/ :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 no to hop : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 w sumie to ciężko to nazwać speedem bo zeszło mi z 4-5 godzin ale na nowy wątek to za słabe a potrzebuje krytyki od ludzi z takim doświadczeniem jak wasze :) pliis help mii :D pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 ledyr - oczy zgrabnie ci wyszły, nos tez całkiem chociaż mam wątpliwości czy nos i oczy w tej samej perspektywie. Ucho natomiast z pewnością w innej perspektywie niż głowa. Włosy spaprałeś - zwłaszcza w porównaniu z oczami. Ręki chyba nie tknąłeś. Linia szczęki jest niezdefiniowana albo perspektywa się strasznie rozjechała. Cień na policzku chyba za wysoko. Teraz sobie uświadomiłem że cała perspektywa jest rozjechana - głowa z tyłu się rozszerza, wodogłowie? :) Malowałeś z bańki czy z referki? No, klient zrobiony a teraz moje wypociny :) Gościu w okularkach to chyba ze 25 min bo poprawiałem i się rozgrzewałem a ta małpia gęba jakieś 6-8 min. Tablet mam od 3 dni i jest trochę trudniej niz ołówkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 przerwa w pracy :D:D czas:1,5h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sucker Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peters Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 dopiero sie ucze digitalnego paintingu ; ) pewnie teraz bede tu duzo prac wstawiac, obym wytrwal ;] dwa dzisiejsze mexico pan i jablko, a to tez jest z domowego przedszkola ;p p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 witam! "dawno mnie tu nie było" ^^ szkic kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahenna Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 to taki... "pół-speed" :) troszkę mułowaty ten pyszczek... ale pracuję nad sobą:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 Jazz men Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 niezłe facjaty :) pozdro dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi