Ufooox Napisano 15 Listopad 2003 Share Napisano 15 Listopad 2003 moze i tak ale wyglada niesamowicie szczerze i nei wykręcaj sie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 15 Listopad 2003 Share Napisano 15 Listopad 2003 No juz dobra niech ci bedzie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 15 Listopad 2003 Share Napisano 15 Listopad 2003 Dobra jeszcze jeden tym razem Painter:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 16 Listopad 2003 Share Napisano 16 Listopad 2003 fajnutkie ale gryf za bardzo rozmazany, wygląda ja mydło ta gitarka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 19 Listopad 2003 Share Napisano 19 Listopad 2003 very szybki speed, illustrator > photoshop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 19 Listopad 2003 Share Napisano 19 Listopad 2003 Skatmax - ten ksiądz z gitarka jest bardzo fajny ale ... nie czaję jego lewej dłoni.. w zasadzie przez brak kciuka nie wiadomo która strona jest która.. no ale nie ważne... w każdym razie pamiętaj że głowa i dłonie (ewentualnie stopy) to elementy najbardziej charakterystyczne... w obrębie ubrania błędy jakoś da się zakamuflować ale nie tam... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 19 Listopad 2003 Share Napisano 19 Listopad 2003 acha .. też czasem lubię Limpów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 19 Listopad 2003 Share Napisano 19 Listopad 2003 leander - fajne :) scatmax -tesz ale ta reka co juz sly pisał. Kwestia cieniowania Jeziorom: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 19 Listopad 2003 Share Napisano 19 Listopad 2003 oh my god :o beautiful Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 20 Listopad 2003 Share Napisano 20 Listopad 2003 Zapomniales tygrysku o wyjasnieniu techniki, bo nam tu zaraz userzy zejda;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 20 Listopad 2003 Share Napisano 20 Listopad 2003 Tiger - trzydzieste drugie drzewo od lewej do gruntownej poprawki. A co do techniki wykonania to domyślam się, że użyto najlepszego dostępnego filtra w PSie - \"Tiger Brush 8.0\" :) Szalejesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 20 Listopad 2003 Share Napisano 20 Listopad 2003 No zgadzam się z poprzednikami - niebpo to chyba gradient kulisty i maźganie brushami i chyba lekkie rozmycue promieniste:D chyba:D chcąc, nie chcąc jest piękne i basta:D Ppzdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 20 Listopad 2003 Share Napisano 20 Listopad 2003 Uzyłem brushy gradientów i filtru glass oraz noise. W zwykłej pracce nie pozwoliłbym sobie na takie szaleństwo, ale szybciej idzie przez filtr niz pedzelek. A i to speed jest :) Drzewa najpierw twardym potem miekkim brushem, i miekka gumka na 20-25%, potem niebo to gradienty , warstwa wyzszych zblurowanych chmur i chmurki pedzelkiem o wysokim scatteringu, spacingu i miekkosci (opac. 20-25%) + gumka jw. Wsio skopiowane i na odbicie. Filtrem glass, potem czarny i biały brush miekki na fale , gradient na przyciemnienie z frontu, na koniec noise dla efektu :) I wsio.Az wstyd sie przyznac zem tyle tego naładował.. Cała praca w czasie 1-1,5h sie miesci + ok 10 min poślizgu wywołanego przez aplikacje filtrów na słabym sprzecie :) NIe lubie tak, wole siem brushami bawic bo efekty sa lepsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 21 Listopad 2003 Share Napisano 21 Listopad 2003 Jeziorko świetne... troche mało realistyczne...ale może nie o to chodziło... to może coś wreszcie pokażę... wczorajszy wieczór... troche speedowaty.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 21 Listopad 2003 Share Napisano 21 Listopad 2003 no i dalsza wersja... proszę o DWA słowa krytyki... (zaznaczam jestem delikatny i to moj pierwszy kontakt z rysunkiem).. użyłem tablet(ki)u...wielkości znaczka pocztowego... i Aury(tylko) only 2 brushe. pozdrawiam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 21 Listopad 2003 Share Napisano 21 Listopad 2003 Skoro mam się ograniczyć do dwóch słów, to powiem, że bardzo fajne :) Co masz na myśli pisząc \"pierwszy kontakt z rysunkiem\"? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 21 Listopad 2003 Share Napisano 21 Listopad 2003 taki tam żart... dzięki.. może dostanę jakąś poradę..? pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 21 Listopad 2003 Autor Share Napisano 21 Listopad 2003 \" to moj pierwszy kontakt z rysunkiem)..\" klamca...:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 21 Listopad 2003 Share Napisano 21 Listopad 2003 \"taki tam żart..\" To własnie po takich żartach niektórzy userzy mogą zejść :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 21 Listopad 2003 Share Napisano 21 Listopad 2003 Originally posted by sly może dostanę jakąś poradę..? ja może nie jestem od radzenia :P ale nie zmienia to faktu że praca bardzo mi się podoba :) mam nadzieje żę tak dobra będzie tesh praca w bitwie 3d :) radą dobrą było by to abyś obejżał sobie Animatrixa 1,2 resistans...:) stamtąd możesz podłapać dużo ciekawych motywów:) pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 21 Listopad 2003 Share Napisano 21 Listopad 2003 Chyba \"renaissance\" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 21 Listopad 2003 Share Napisano 21 Listopad 2003 Originally posted by DruG Chyba \"renaissance\" :P może mash racje...nie zwróciłem uwagi na pisownie :P Bardziej ciekawiła mnie esencja :) pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 21 Listopad 2003 Share Napisano 21 Listopad 2003 To nie pisownia, tylko calkiem inne slowo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 22 Listopad 2003 Share Napisano 22 Listopad 2003 There`s nothing like a quick mouse drawing before goin` to bed. You don`t like it? IDGaF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 22 Listopad 2003 Share Napisano 22 Listopad 2003 Nom drug nie wiem czemu ale ten w środku z innej bajki sie urwał :) Pozostali sa ok :) A i tu speedzik, dziecko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 22 Listopad 2003 Share Napisano 22 Listopad 2003 Śmierć po cię przyszła! :> ( powoli lapie o co chodzi ) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 22 Listopad 2003 Share Napisano 22 Listopad 2003 oj ta czern od wczoraj mnie prześladuje ... mw4d za duzo jej tu dałes :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 22 Listopad 2003 Share Napisano 22 Listopad 2003 no zdecydowanie w dwóch ostatnich pracach widać mocne contrasty :P Tiger świetna praca...choć ciężko mi jest uwieżyć że to speed...:) jak zresztą w każdy inną Twoją pracę nazwaną speedem...:P mw4d...ćwiczenie czyni mistrza...:) co do coloru...to ja strashnie lubie czerń i mi w tym wypadku color pasuje :) pozdro... pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 No cwicze cwicze chodzilo o to ze technike jako taką złapalem szkice robie z malym opticy, nanosząc na pierwszą warstwe kolejną co daje taki lighting i fajne jest wogole. :) tiger - super wogole stylowe niesamowite... ale ja bialego nie lubie :D za duzo bialeo :) wyglada jak dziecko aniola albo cos ale pracka wypasiona pozdrawiam all mw4d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 a ja tymczasem piwko se strzelilem :D pare min roboty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szanu Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 Czas na mój speed-dzik :] Czas: 4 minuty Narzędzia: ( tablet ) Painter i Photoshop 7 Ciekawe co o tym sądzicie :D Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 mi sie bardzo podoba praca tiger1313 (dziecko) swietna jest! a ty mw4d cwicz dalej bedzie dobrze :) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szanu Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 Zapomniałem dodać , że to moja 4 praca wykonana na tablecie :) wieć mało wiem o tworzeniu technikami komputerowymi :) no ale mozecie mnie oceniać surowo , kazda krytyka sie sprzyda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 mw4d to pifko wyszło Ci lepiej niz smierc, szanu witamy na pokładzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 Cholerka nie moge prostej linii na moim tableciku zrobic, ten walony monitor z total max high radiation mnie dobija... :( Dlatego takie krzywe linie, obrys kufla ehh. Czas wymienic monitor :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 Tiger: dziecko-speedzik? Yeah, right.;) Prawie widze pot ktory kapal Ci z czola, gdy dlubales szczegoliki;) \"Ten w srodku\" jest z innej bajki i o to wlasnie chodzilo. Jak w Futuramie;) Szanu: popraw avatar, bo jest za ciezki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 \"hej nanananana why had my life had to be this way, hey nanana i can\'t look at this guy in the mirrior, ther is an ugly mf there\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 Jak to mówią, life is brutal... Ciekawe czy kosztują swojego kolege:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 oDD strasznie fajne masz tła w tych swoich pracach takie malarskie :P Flaczki tesz niczego sobie A tak BTW to jak ktos ocenial by Ciebie tylko po twoich prackach to musiał by cie za ladnego maniaka wziąć, wszyscy robią milutkie puchate, słodziutkie zwierzątka, a ty nam takie wizje brutalne przedstawiasz :D ... A ten misiu taki stojący gozille mi przypomina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrc Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 tiger ta dziewczynka jest boska :) (\'god is a girl..\' :D) czy moglbys w ramach prezentu swiatecznego dla mnie dopracowac ja zeby byla jeszcze bardziej boska? prosze... zrobie sobie tapetke :) boto lewe (jej lewe) oko takie rozmazane wiem to speed ale ona jest boska... zrob zeby byla bardziej boska :/ prosze cie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 poprostu bosko :) zwykle speedy zostawiam speedami, ale myslalem zeby nad pracka posiedziec, zobacze czy czas pozwoli i ochota pozwoli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gab3d Napisano 24 Listopad 2003 Share Napisano 24 Listopad 2003 no chlopaki wymiatacie :) chyba tez cos mazne ta nieszczesna mysza ;( ps. tiger widze ze zaatakowales cgtalka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 24 Listopad 2003 Share Napisano 24 Listopad 2003 oDD ... WOW. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 24 Listopad 2003 Share Napisano 24 Listopad 2003 Ja sie ogranicze do \"hej nanananana\" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kooba Napisano 24 Listopad 2003 Share Napisano 24 Listopad 2003 No to dalsze moje gówna - dziś mam podły nastrój to i podły obrazek: Ot taki szajs dla poprawienia nastroju. Wkonanie 20 minut i painterze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 24 Listopad 2003 Share Napisano 24 Listopad 2003 Kooba czemu gówna?Ja tu gówien nie widze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 24 Listopad 2003 Share Napisano 24 Listopad 2003 Moze o kolor chodzi? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 24 Listopad 2003 Share Napisano 24 Listopad 2003 senkju very mucz jestem tylko marnym arbaskim sprzedawca dywanow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 24 Listopad 2003 Share Napisano 24 Listopad 2003 Ale fajny Icewindalowo - skandynawski klimat. Wreszcie udana optymistyczna(no a przynajmniej neutralna) pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 24 Listopad 2003 Share Napisano 24 Listopad 2003 Bardzo fajne i w końcu coś wesołego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi