remanent Napisano 13 Wrzesień 2004 Share Napisano 13 Wrzesień 2004 dzięki dzudzu,jeśli chodziło ci o upraszczanie to , mam tendencje do zakopywania się w szczegóły i nad tym chciałem popracować na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 13 Wrzesień 2004 Share Napisano 13 Wrzesień 2004 Bleh....... :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 13 Wrzesień 2004 Share Napisano 13 Wrzesień 2004 kaszan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 13 Wrzesień 2004 Share Napisano 13 Wrzesień 2004 PS + Mycha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 13 Wrzesień 2004 Share Napisano 13 Wrzesień 2004 Mini bitwa speedowa kolejna :) temat : Urwisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 13 Wrzesień 2004 Share Napisano 13 Wrzesień 2004 kolejny badziew, dzizys, nie moge nic ostanio narysowac :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 13 Wrzesień 2004 Share Napisano 13 Wrzesień 2004 ide spac {hrrrrrr} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 14 Wrzesień 2004 Share Napisano 14 Wrzesień 2004 taka pierdolka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 14 Wrzesień 2004 Share Napisano 14 Wrzesień 2004 Co tak cicho tutaj? wszyscy gdzieś sobie poszli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 14 Wrzesień 2004 Share Napisano 14 Wrzesień 2004 kurde chwilke mnie nie bylo a tu znowu takie cuda...:) chyba zczynam miec kompleksy ...:/ P.S.: remanent: dzieki....:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 14 Wrzesień 2004 Share Napisano 14 Wrzesień 2004 Mnie też kompleksują te prace, kuna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 14 Wrzesień 2004 Share Napisano 14 Wrzesień 2004 Np praca misiekha...swietna, a autor jakiś ponury :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 14 Wrzesień 2004 Share Napisano 14 Wrzesień 2004 I ostatni chyba dzisiaj. Sorry za duże formaty, nie mogłem się zmusić żeby bardziej zmniejszyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 14 Wrzesień 2004 Share Napisano 14 Wrzesień 2004 nie ponury, tylko sie wyspac nie moze...;) a to jest pola, pola postanowila mordowac, ogolnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 14 Wrzesień 2004 Share Napisano 14 Wrzesień 2004 wert fajny ten dzbanek:) a to juz kompletnie bez sensu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 14 Wrzesień 2004 Share Napisano 14 Wrzesień 2004 jeszcze ja. sorki za mało malarską prackę ale tak to jest jak się za dużo na flasha patrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 14 Wrzesień 2004 Share Napisano 14 Wrzesień 2004 Wstyd mi tu cokolwiek pokazywac :) no ale zazdrosc nie daje mi spokoju ;) - wiec co mi tam :) Okolo godziny machania MYSZKĄ w ps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 ugibugi - tablecik sluzy ...siperb jakby to powiedziala stara zolza od francuskiego poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 little-ninja -> hę ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 Wert: klimatyczne obrazki... misiekhc: to jest dopiero pies obronny :) remanent: rzeczywiscie troche flashowe, ale za to swietne palemki :D barton_fink: jak na myszke calkiem niezle... pozdro...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 1h, Ps, mycha, terminator...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 te niedociagniecia po bokach strasznie odciagają uwagę... machnij jeszcze czerwoną kropkę w miejscu drugiego oka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 taka proba czegos:) edit: o a zobaczem ze mu nawet skrzydla drugiego nie dorysowalem, to dopiero spid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 Ooo widze ze stateczki trenujemy :) Dobrze chwali sie... Moze dolacze, na razie siedze w robocie. @littleninja - napewno tu zagladasz gdzie twoja mechaniczna brygada? Moi ludzie sie niecierpliwia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 kolejne bazgroly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 @misiekhc - Normalnie patrzy jakby byl ostatnim czlowiekiem ..... . PS Ciekawe czy ktos w bitwie narysuje ostatniego samuraja, wtedy dwa tematy lyka jak zloto, wszk samuraj tyz czlek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 nie tak zle widac ze to Bjórk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gsOne Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 pierwsza proba z artrage ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 no tomur to mnie sprowokowales;) czekam na twoj stateczek, a na razie szybki i krzywy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 dalem sobie na to 8 minut, przed wyjsciem speed. to rozmycie chyba niepotrzebne bylo. Na podstawie referki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eol Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 little-ninja -> hę ? :D to do druga ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 to jeszce taki smieszny koncepcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 leander coraz fajniejsze ci te spidy ida :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 mi to sie zupełnie myla nogi u tego kota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 tiger, fajny tiger ... a juz myslalem, ze masz batalie wrzesniowa, dlatego nie masz czasu na forum a juz na pewno na speedowanie; a tu jednak ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 mnie to nie grozi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 ... 'branoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 16 Wrzesień 2004 Share Napisano 16 Wrzesień 2004 Tiger1313: niezle uchwyciles ruch lapy :) misiek hc: ta pożoga świetna, też mi sie bardzo krzywy stateczek podoba eol: wykonanie bardzo fajne, ale sam robot jak z teledysku Beastie Boys, raczej zabawny niz straszny remanent: kolorki troche za bardzo mi po oczach daja, ale palmy bardzo fajne :) W poprzednich 2 pracach juz wszystko mi pasuje Tomur: fajowe masz te koncepty, co do techniki bym sie czepial, ale sa z zamyslem i mozna by te szkice poprowadzic jeszcze daleko daleko. Wert: koles siedzacy przy stole wymiata. Obie sasiednie prace tez ciekawe. Fajnie, ze nie wykadrowales mocniej dzbanka. barton_fink: beczka jasna i pogodna, jak z gry jakiejs. Wrzucaj wiecej :) PPK: wole Twoj olowek, ale tu tez widac ze masz potencjal na doskonale prace Dr Ug: wypas! to sobie pogadalem :) na dobranoc lew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 16 Wrzesień 2004 Share Napisano 16 Wrzesień 2004 Pozno wrocilem z roboty ale postaram sie cos narysowac olowkiem pozniej. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 16 Wrzesień 2004 Share Napisano 16 Wrzesień 2004 ................ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 16 Wrzesień 2004 Share Napisano 16 Wrzesień 2004 dr Ug: heheh :D, barrdzo emocjonalnie nasycony speedzik...to znaczy slimak, az czuc ta rozpacz i bezsilnosc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 16 Wrzesień 2004 Share Napisano 16 Wrzesień 2004 Kolejny nieudany speed mycha w ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 16 Wrzesień 2004 Share Napisano 16 Wrzesień 2004 ...to jak ostanio taki boom na tygrysa;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 16 Wrzesień 2004 Share Napisano 16 Wrzesień 2004 I would like to join pencil mamafakaz club !!!!!! @misiekhc - a masz spejscrafta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 16 Wrzesień 2004 Share Napisano 16 Wrzesień 2004 Taki Tofik ;) mycha w PS : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 16 Wrzesień 2004 Share Napisano 16 Wrzesień 2004 Tofik, pileczka! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 16 Wrzesień 2004 Share Napisano 16 Wrzesień 2004 teraz cos weselszego bo doline zlapiecie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 16 Wrzesień 2004 Share Napisano 16 Wrzesień 2004 ... bo Jasiek malarz, prosty z niego chłopak... dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kooba Napisano 16 Wrzesień 2004 Share Napisano 16 Wrzesień 2004 No to i ja sobie zasiduję - oj dawno tego nie robiłem - taka wprawka przed dalszymi pracami nad głaskanim mego indianina :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi