Gość Evee Napisano 27 Marzec 2007 Napisano 27 Marzec 2007 Witam. To moja pierwsza bitwa wiec można poszaleć :) Maski skrywają nasza twarz. Tworzą nasz własny mały świat. Piękny mały świat... Mask hiding our face Create our little world. Beatifull little world ... mam nadzieje ze się nie walnełem w tłumaczeniu Sadze ze zmienię lekko kolorystykę i górną część maski ale koncept ogólnie niezostanie zmieniony ... przynajmniej tak mi sie wydaje :p
krzyhhh Napisano 27 Marzec 2007 Napisano 27 Marzec 2007 no no ciekawe jak Ci wyjdzie ;) nad texturowaniem najwięcej czasu stracisz ;) powodzenia
Destroyer Napisano 27 Marzec 2007 Napisano 27 Marzec 2007 bardzo oryginalnie :) powodzenia w realizacji
GNIEW Napisano 27 Marzec 2007 Napisano 27 Marzec 2007 no no....bardzo podoba mi sie pomysł.... zycze powodzenia.....
Gość Raffaello Napisano 27 Marzec 2007 Napisano 27 Marzec 2007 evee witam na forum! chyba bedzie dość istotne jak ja wyeksponujesz bo to bedzie dość istotne aby nawiązało to tematu, czy to bedzie tak samo jak na referce? powodzenia w teksturowaniu!
ETA Napisano 27 Marzec 2007 Napisano 27 Marzec 2007 Temat zaiste ciekawy:) czekam na jakieś rendery:)
Gość Evee Napisano 27 Marzec 2007 Napisano 27 Marzec 2007 stan prac na dzisiaj stan jeszcze surowy śmiem rzec ;)
Crashu Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 Temat zacny :) Chociaz prawde powiedziawszy prakuje mi troche elementu "małości" tzn mam wrazenie jakby concept byl nadinterpretowany, tak zeby podciagnac go pod temat. Gdyby nie dopisek o "malym swiecie" to chyba bym sie nie domyslil co tu jest male i piekne. No offence ofcourse, dziele sie tylko spostrzezeniami. Ogolnie kupa roboty z teksturowaniem. Chociaz do tego model tez musi byc nieskazitelny, w przeciwnym wypadku mozesz zateksturowac sie na smierc a efektu nie bedzie. Na obecnym stadium model wyglada jak po przejsciach ;) tzn jakby byl oparzony or sumthin. Moze wrzuc jakas inna perspektywe, pokaz siatke (bo w tym momencie to chyba najistotniejsze, zeby mozna bylo dopomoc krytyka). Cheers
ETA Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 No rzeczywiście... przydało by się trochę go wygładzić na twarzy...
Gość Evee Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 Wszystko w swoim czasie =p narazie musze poprawic geometrie nosa, ust i dodac reszte elementow =]
Rekomendowane odpowiedzi