Napisano 27 Marzec 200718 l Witam. To moja pierwsza bitwa wiec można poszaleć :) Maski skrywają nasza twarz. Tworzą nasz własny mały świat. Piękny mały świat... Mask hiding our face Create our little world. Beatifull little world ... mam nadzieje ze się nie walnełem w tłumaczeniu Sadze ze zmienię lekko kolorystykę i górną część maski ale koncept ogólnie niezostanie zmieniony ... przynajmniej tak mi sie wydaje :p
Napisano 27 Marzec 200718 l no no ciekawe jak Ci wyjdzie ;) nad texturowaniem najwięcej czasu stracisz ;) powodzenia
Napisano 27 Marzec 200718 l evee witam na forum! chyba bedzie dość istotne jak ja wyeksponujesz bo to bedzie dość istotne aby nawiązało to tematu, czy to bedzie tak samo jak na referce? powodzenia w teksturowaniu!
Napisano 28 Marzec 200718 l Temat zacny :) Chociaz prawde powiedziawszy prakuje mi troche elementu "małości" tzn mam wrazenie jakby concept byl nadinterpretowany, tak zeby podciagnac go pod temat. Gdyby nie dopisek o "malym swiecie" to chyba bym sie nie domyslil co tu jest male i piekne. No offence ofcourse, dziele sie tylko spostrzezeniami. Ogolnie kupa roboty z teksturowaniem. Chociaz do tego model tez musi byc nieskazitelny, w przeciwnym wypadku mozesz zateksturowac sie na smierc a efektu nie bedzie. Na obecnym stadium model wyglada jak po przejsciach ;) tzn jakby byl oparzony or sumthin. Moze wrzuc jakas inna perspektywe, pokaz siatke (bo w tym momencie to chyba najistotniejsze, zeby mozna bylo dopomoc krytyka). Cheers
Napisano 28 Marzec 200718 l Wszystko w swoim czasie =p narazie musze poprawic geometrie nosa, ust i dodac reszte elementow =]