Napisano 29 Marzec 200718 l Tak jak w temacie mam prosbie do kogos kto moglby mi wyeksportowac model z may'ii czy jak to tam napisac do jakiegos innego formatu (chodzi o import do maxa ). Szukalem jakiegos pluginu do importu plikow z may'ii do maxa, ale nic nie znalazlem, wiec jakby ktos bylbny tak uprzejmy to niech odezwie sie na pm. Z gory dziekuje
Napisano 29 Marzec 200718 l siemka a znalazles cos takeigo jak maya2max albo max2maya, coprawda nie korzystałem z tego ale podobno b. dobrze przenosi modele miedzy tymi programami pzdrw
Napisano 29 Marzec 200718 l Tak jak w temacie mam prosbie do kogos kto moglby mi wyeksportowac model z may'ii czy jak to tam napisac do jakiegos innego formatu (chodzi o import do maxa ). Szukalem jakiegos pluginu do importu plikow z may'ii do maxa, ale nic nie znalazlem, wiec jakby ktos bylbny tak uprzejmy to niech odezwie sie na pm. Z gory dziekuje Jest taki program jak Milkshape który potrafi przekonwertować całą masę różnych plików na różne formaty... http://chumbalum.swissquake.ch/ osobiscie go używam, jest to wersja na 30dni więc chyba wystarczy... Banalny w obsłudze...
Napisano 30 Marzec 200718 l Autor Dzieki panowie, ale nie idzie :/ maya2max widzialem ale tam chyba tylko obj?? Znopwu milshape wywala please triangulate czy cos takiego :/ Model mam w formacie *.ma ma ktos jeszcze jakies pomysly ??
Napisano 30 Marzec 200718 l Wyeksportuj z Mayi jako fbx (musisz załadować plugin w Plugin Managerze), powinno gładko przejść do maxa. --edit: Teraz pomyślałem, że moze nie masz Majki. :) Podeślij mi pm'a, jeśli to nie jest jakaś top secret scena, to Ci wyeksportuje. :)