Napisano 29 Marzec 200718 l widzę nielotku ze jak mnie nie było to doże postępy zrobił:) twarzyczka mi sie podoba;)
Napisano 29 Marzec 200718 l Na start mogę powiedzieć że Cyce do poprawy :P zwelduj je na końcówce i nie bój sie w tym miejscu trisów. I o niebo lepiej będzie wyglądało jak je zaostrzysz trochę ;) podbródek odstaje ;) ale chyba tak ma być. Luk brwiowy lekko wyciągnij do przodu ale delikatnie, tak żeby rzucał cień. Nada to kobiecości. Miłego skrobania :)
Napisano 29 Marzec 200718 l jaka milusia mordka hyhy, jakis koncept masz do tego czy idziesz z głowy? jak narazie jest ok no chyba ze piersi, rzeczywiscie troche dziwnie wyglądają :D
Napisano 29 Marzec 200718 l Autor WItam!! dzieki za komentsy :) krzychu gdzie ty byles jak cie nie bylo :D Eric_Draven :) piersie to tylko zarys wiec sie poprawi :) podbrudek celowo choc nie mowie mozliwe ze go zmienie :) ledyr dzieki :)koncept mam :) piersi poprawi :P pozdro
Napisano 29 Marzec 200718 l a co wy wszyscy komentujecie tylko piersi, zboczuchy :) Ale faktycznie, musisz je poprawić, Oprócz tego popraw jej ciało Zrób takie mniej więcej:
Napisano 30 Marzec 200718 l nie wiem w jaką stornę chciałes uderzyć, ale bardziej mi sie podbaja pierwsze skriny zarówno twarz jak i piersi, chodzi o to ze ten 1 skrin przedstawai według mnie nie młodą babkę, gdyby jej dorobic wiszący podbrudek takie jakies fałdy i zrboić ją tęgą byłaby fajna rozklapicha, piersi juz za tym przemawiają, ogolnie trzeba tylko troce profil poprawic i moze troche od frontu dolna czesc twarzy rozszezyc. autetycznie mogłaby to byc ciekawa i oryginalana postać a nie seryjna laska, natomiast jesli to miala być młoda dziewucha ;) to wiadomo twarz trzeba jej całkowicie wyremontować przede wyszystkim podbrudek ktory nawet na 2 skrinie od frontu nie wygląda dobrze, linie ust jakos łądnie zrobic bo są jak kreska , co do piersi to te z 1 skrinu nadal pasowałby do młodej dziewczyny i były tam ładnie zarysowane, nie wiem tylko czy ona ma być na golasa czy tez w cos ubrana, jesli tak to nie ma sie co nimi zajmowac bo szata to zakryje
Napisano 30 Marzec 200718 l Autor Witam!! dzieki za komentarze :) jesli chodzi o to jak ona bedzie wygladac to concept mam :) ale np. piersi troche dalem mniejsze itp. bo bardziej mi sie podoba tak a czy to bedzie zwykla to chyba tak :) aha i ubranie bedzie miala ale przylegajace do ciala ;) ok daje siatke ale pamietajcie ze ona sie zmieni :) pozdro
Napisano 30 Marzec 200718 l Mam podobne odczucia jak Mario. Po 1-szym screenie bylem pewien że to będzie urodziwe wiejskie dziewcze o słowiańskiej urodzie, dobrze obdarzone przez nature, taka porządna wiejska dziołcha.... a tu takie mizerne ciałko. ;) Co do samego modelu to wydaje mi sie jakby miała ciut za nisko zamocowane ramiona, poza tym narazie ok. Pozdro
Napisano 30 Marzec 200718 l troche połynąłeś z siatką nie ma to tamto, miedzy głową a piersiami i łaczeniem z rąkoma jest do remontu geralnego na tułowiu za duzo nadziabałes pionwych krawedzi a za malo w pionie sta ma kształt rulonu, na ramionach trzeba przesonac wertxy ktre nachodzą troche powyzej lini piersi na klate, pare lopów by sie przydalo na rękach zeby nabraly ksztłątu i sie dobrze zginały, nie pisales jaki polycount sobie obrałeś w sumie to istotne, bo jak duzy to mozesz ja upakowac w trójkąciki jak mały to bedziesz muasial redukwać i sporo zminic w tym tułowiu, ah no i główka jest za duza do cialka, ale to mozna na koncu porawic jak juz zmęczysz to ciałko, nie obraz się to takie moje subiektywne uwagi tylko :)