Napisano 31 Marzec 200718 l hehe mialem kupowac ta myszke bo ma dosc duzo przyciskow;] model ok choc wydaje mi sie ze niektore krawedzie sa zbyt ostre;]
Napisano 31 Marzec 200718 l wykonanie super itp :) ale dizajn tej myszki jest ochydny, ale to nie twoja wina tylko logitechowcow ;)
Napisano 31 Marzec 200718 l Autor a mi sie ta myszka podoba :) nie wiem czemu mowisz ze dizajn brzydki ;) ale to juz kwestia gustu, dzieki za komentarz :)
Napisano 31 Marzec 200718 l nie przejmuj sie moim bidoleniem, ludzie mowia ze mam gust ehmm jakby to ujac do tylka ;) a model super :)
Napisano 31 Marzec 200718 l Fajnie jest tylko kilka błędów... ale najbardziej rzuca mi się w oczy ten o: http://img122.imageshack.us/my.php?image=prezentacjakompresjamq0yf7.jpg Mógłbyś to wygładzić, wyglądała by wtedy lepiej, a i jescze przyciski nie tworzą takiego dzióbka, a idą w jednej lini;)
Napisano 31 Marzec 200718 l Autor hmm jesli chodzi o to co zaznaczyłes to nie jest nierownosc tylko odbicie na materiale :) o przyciskach wiem ale zauwazylem dopiero po wyrenderowaniu, jak znajde czas to poprawie ;)