Napisano 2 Kwiecień 200718 l Witam! Mój debiut w dziale 2D. Nie posiadłem jeszcze umiejętności rysowania 'wirtualnego' wiec prezentuje tradycyjną prace rysowaną tradycyjnym ołówkiem:P Zdjęcie robione trochę pod kątem bo sie ołówek odbijał a skanera A2 nie mam;) Oceny i komentarze jak zwykle mile widziane. Dzięki i pozdrawiam! EDIT: Poprawiona wersja na dole strony.
Napisano 2 Kwiecień 200718 l jak dla mnie to ładnie, sam go kiedyś rysowałem ale pomalowałem kredkami i już nie było ładnie ;)
Napisano 2 Kwiecień 200718 l Bardzo ładnie. Podoba mi się ;) Tylko mam wrażenie jakieś dziwne, że na tyle troche ucieka pespektywa, ale moge się mylić ;) Pozdrawiam
Napisano 3 Kwiecień 200718 l Świetny rysunek... ale na tyle jest właśnie większy skos niz z przodu. Przednie koło "sugeruje", że ten skos z tyłu powinien być jednak mniejszy.
Napisano 3 Kwiecień 200718 l ladne a jedyne co mi nie pasi to prawe tylne kolo ucieka troche do wewnatrz ale reszta ok;)
Napisano 4 Kwiecień 200718 l Autor Dzieki wszytskim. ladne a jedyne co mi nie pasi to prawe tylne kolo ucieka troche do wewnatrz ale reszta ok;) Faktycznie:P Właśnie o takie uwagi mi chodzi, jak ktoś zauważy coś jeszcze to mówić to poprawie i na koniec dam wersje poprawioną. Perspektywę tez poprawie z tylu choć kolo nic nie sugeruje, chyba wynik robionego trochę spod kąta zdjęcia. Większa wersja juz wkrótce... Pozdrawiam!
Napisano 4 Kwiecień 200718 l omg gdy zobaczyłem na miniaturkę to się aż przestraszyłem że ktoś rąbną mi wóz :O --->http://www.digart.pl/praca/753167/Eleanor.html ;D a co do obrazka to tylko coś tak dziwnie, niewiem... dobrze jest ^^
Napisano 4 Kwiecień 200718 l Autor A o to i poprawiona wieksza wersja. Zdjęcie nie oddaje jednak tego jak wygląda to naprawdę, przydał by sie gigantyczny skaner... Jeszcze jakieś to takie zblurowane
Napisano 4 Kwiecień 200718 l no i tera odrazu lepiej :) i już wiem chyba co nie tak, przednia lampa wydaje się jakaś mała