Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!

Mój debiut w dziale 2D. Nie posiadłem jeszcze umiejętności rysowania 'wirtualnego' wiec prezentuje tradycyjną prace rysowaną tradycyjnym ołówkiem:P

pict3652dk1.jpg

Zdjęcie robione trochę pod kątem bo sie ołówek odbijał a skanera A2 nie mam;)

Oceny i komentarze jak zwykle mile widziane.

Dzięki i pozdrawiam!

EDIT: Poprawiona wersja na dole strony.

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jak dla mnie to ładnie, sam go kiedyś rysowałem ale pomalowałem kredkami i już nie było ładnie ;)

Napisano

Bardzo ładnie. Podoba mi się ;)

Tylko mam wrażenie jakieś dziwne, że na tyle troche ucieka pespektywa, ale moge się mylić ;)

Pozdrawiam

Napisano

Świetny rysunek... ale na tyle jest właśnie większy skos niz z przodu. Przednie koło "sugeruje", że ten skos z tyłu powinien być jednak mniejszy.

Napisano

mi się też podoba, mogłeś tylko delikatnie biel podbić po zeskanowaniu.

Napisano

ladne a jedyne co mi nie pasi to prawe tylne kolo ucieka troche do wewnatrz ale reszta ok;)

Napisano
  • Autor

Dzieki wszytskim.

ladne a jedyne co mi nie pasi to prawe tylne kolo ucieka troche do wewnatrz ale reszta ok;)

Faktycznie:P

Właśnie o takie uwagi mi chodzi, jak ktoś zauważy coś jeszcze to mówić to poprawie i na koniec dam wersje poprawioną.

Perspektywę tez poprawie z tylu choć kolo nic nie sugeruje, chyba wynik robionego trochę spod kąta zdjęcia.

Większa wersja juz wkrótce...

Pozdrawiam!

Napisano
  • Autor

A o to i poprawiona wieksza wersja. Zdjęcie nie oddaje jednak tego jak wygląda to naprawdę, przydał by sie gigantyczny skaner... Jeszcze jakieś to takie zblurowane

pict3673xg6.jpg

Napisano

no i tera odrazu lepiej :) i już wiem chyba co nie tak, przednia lampa wydaje się jakaś mała