dyonizoss Napisano 3 Kwiecień 2007 Napisano 3 Kwiecień 2007 a taka tam scenka. Pozdrawiam paintball'owców!!! :) 3d max 7 +maxwellrender http://img252.imageshack.us/my.php?image=jesieed2.jpg
tadzio Napisano 3 Kwiecień 2007 Napisano 3 Kwiecień 2007 a ja tak. na podlodze textura lowresowa jakas, bo piksele widac ;), co jeszcze bardziej spotegowal bump. poza tym sam kolor podlogi niezbyt dobrany i nie widzialem nigdy w szpitalnej sali takich klepeczek, raczej kroluje w naszych szpitalach linoleum. za duze gloosy na podlodze , chory moze sie przewrocic, tak zes ja napasatowal;) fajny kadr, swiatlo, model wozka i dofik. ale szum generalnie psuje caly efekt. pozdr. edit: czy koncept/nazwe zaczerpnales z "animatrixa-world record"? bo jedynie z tym mi sie kojarzy.
tpiatek Napisano 3 Kwiecień 2007 Napisano 3 Kwiecień 2007 ziarno i kołderka troche... ale i tak bardzo mi sie podoba pozdrawiam
Levus Napisano 3 Kwiecień 2007 Napisano 3 Kwiecień 2007 Mi się bardzo podoba, jeno te piksele na podłodze też kłują bardzo:/ To fakt. Pozdrawiam, gratulacje!
TrojkaT Napisano 3 Kwiecień 2007 Napisano 3 Kwiecień 2007 ciekawy pomysl :) trche za duzy roughness na podlodze :) jak dla mnie ogolnie pozytywnie, Jaki SL i jak czas? pozdro
Gość obo Napisano 4 Kwiecień 2007 Napisano 4 Kwiecień 2007 Bardzo fajna scenka Ci wyszła :) Tylko to ziarno troche psuje efekt. No i ta słaba tekstura podłogi jak już pisali ;) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi