..:: WIKTOR ::.. Napisano 3 Kwiecień 2007 Napisano 3 Kwiecień 2007 No i znowu konkretna fura :) Dzialaj dzialaj - dla mnie za malo zeby jednoznacznie stwierdzic czy dobrze, ale idziesz dobra droga.
Fidiasz Napisano 3 Kwiecień 2007 Napisano 3 Kwiecień 2007 w tych miejscach musisz poprawic siatke ale ogolnie ladnie to idzie
pawcyk Napisano 3 Kwiecień 2007 Autor Napisano 3 Kwiecień 2007 w tych miejscach musisz poprawic siatke ale ogolnie ladnie to idzie co dokładnie ? ci sie nie widzi w tych miejscach... jakis opis ...bo nie wiem co poprawiac...
Swinger76 Napisano 4 Kwiecień 2007 Napisano 4 Kwiecień 2007 no jak to nie wiesz?no te uszczypnięcia na karoserii i na szybie!Jak robisz przez symetry to po prostu zaznacz żeby ucięło w miejscu spawu i pociągnij troche te vertexy poza lustro...przynajmniej jeśli robisz w maxie to takie rozwiązanie by pasowało!Ogólnie fajny obiekt i nieźle to idzie!Pozdrawiam i pracuj dalej
Bubu Napisano 4 Kwiecień 2007 Napisano 4 Kwiecień 2007 Jakas taka plastelina :/ Ale bede tu zagladal bo autko konkret :]
gregorjan Napisano 4 Kwiecień 2007 Napisano 4 Kwiecień 2007 Taak..po fiacie 126p ze złotej galerii już dawno nie było tu "dobrego modelu" tego typu, więc czekam na up'y-chyba że coś przegapiłem :/
Darken Napisano 4 Kwiecień 2007 Napisano 4 Kwiecień 2007 Hehe, super. Lubię ludzi, którzy mają czystą wizję. W sensie wyboru samochodu. Powodzenia życzę i wesołych świąt. Pozdr.
..:: WIKTOR ::.. Napisano 4 Kwiecień 2007 Napisano 4 Kwiecień 2007 Hehhhh to byly czasy... jakos wtedy sie dalo auto wyprodukowac.. a teraz.. szkoda gadac.. motoryzacja nam upadla (krajowa). No nic pozostaje mi tylko ogladac Twoj model z nadzieja, ze go skonczysz i pokazesz w calej okazalosci ten piekkny woz :)
pecet Napisano 4 Kwiecień 2007 Napisano 4 Kwiecień 2007 bo kiedyś samochody nie były tak skomplikowane ;)
pecet Napisano 10 Maj 2007 Napisano 10 Maj 2007 siatka wygląda ok, tylko coś chyba rowek przy przednich drzwiach słabo wyjdzie, bo jakoś linie siatki się zakrzywiły, zrób tam cięcie przez wysokość
..:: WIKTOR ::.. Napisano 11 Maj 2007 Napisano 11 Maj 2007 Niektore rowki wygladaja troche jak z zabawki plastykowej konca lat 80 ;P (patrz tylnia klapa). A tak ogolnie to wyglada to niezle - nie jest zle jest niezle o! :) No to dzialaj dalej
Gość pabllo Napisano 11 Maj 2007 Napisano 11 Maj 2007 Witam. Jestem totalnie nowy na tym forum, tak wiec zapytam(jak sadze) o rzecz totalnie standardowa i normalna dla wiekszosci forumowiczow. Intryguje mnie jakim sposobem podczas renderowania modelu uzyskac mozna efekt j.w (model warszawy wykonany przez pawcyk'a). Pytanie to kieruje do kazdego kto mialby ochote i odrobine czasu zeby odpisac. Uprzedze jeszcze ze jestem swiezo upieczonym posiadaczem 3dsmax wiec moja wiedza narazie jest znikoma...w szczegolnosci jesli chodzi o render. Probuje dlubac cos w pracy w wolnym czasie(robie w biurze projektowym w Dublinie jako projektant CAD-info dla ciekawych). Bede wdzieczny za udzielenie odpowiedzi. Z gory dziekuje:)
pawcyk Napisano 11 Maj 2007 Autor Napisano 11 Maj 2007 Witam. Jestem totalnie nowy na tym forum, tak wiec zapytam(jak sadze) o rzecz totalnie standardowa i normalna dla wiekszosci forumowiczow. Intryguje mnie jakim sposobem podczas renderowania modelu uzyskac mozna efekt j.w (model warszawy wykonany przez pawcyk'a). Pytanie to kieruje do kazdego kto mialby ochote i odrobine czasu zeby odpisac. Uprzedze jeszcze ze jestem swiezo upieczonym posiadaczem 3dsmax wiec moja wiedza narazie jest znikoma...w szczegolnosci jesli chodzi o render. Probuje dlubac cos w pracy w wolnym czasie(robie w biurze projektowym w Dublinie jako projektant CAD-info dla ciekawych). Bede wdzieczny za udzielenie odpowiedzi. Z gory dziekuje:) bardzo prosto: wchodzisz w swiatła dajesz "skylight" zaznaczasz fajka przy "cast schadows" i F9...
Rekomendowane odpowiedzi