Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor
w tych miejscach musisz poprawic siatke ale ogolnie ladnie to idzie

6328685jpgje6.jpg

co dokładnie ? ci sie nie widzi w tych miejscach... jakis opis ...bo nie wiem co poprawiac...

Napisano

no jak to nie wiesz?no te uszczypnięcia na karoserii i na szybie!Jak robisz przez symetry to po prostu zaznacz żeby ucięło w miejscu spawu i pociągnij troche te vertexy poza lustro...przynajmniej jeśli robisz w maxie to takie rozwiązanie by pasowało!Ogólnie fajny obiekt i nieźle to idzie!Pozdrawiam i pracuj dalej

Napisano

Jakas taka plastelina :/ Ale bede tu zagladal bo autko konkret :]

Napisano

Taak..po fiacie 126p ze złotej galerii już dawno nie było tu "dobrego modelu" tego typu, więc czekam na up'y-chyba że coś przegapiłem :/

Napisano

Hehe, super. Lubię ludzi, którzy mają czystą wizję. W sensie wyboru samochodu. Powodzenia życzę i wesołych świąt.

Pozdr.

Napisano

Hehhhh to byly czasy... jakos wtedy sie dalo auto wyprodukowac.. a teraz.. szkoda gadac.. motoryzacja nam upadla (krajowa). No nic pozostaje mi tylko ogladac Twoj model z nadzieja, ze go skonczysz i pokazesz w calej okazalosci ten piekkny woz :)

Napisano

siatka wygląda ok, tylko coś chyba rowek przy przednich drzwiach słabo wyjdzie, bo jakoś linie siatki się zakrzywiły, zrób tam cięcie przez wysokość

Napisano

Niektore rowki wygladaja troche jak z zabawki plastykowej konca lat 80 ;P (patrz tylnia klapa). A tak ogolnie to wyglada to niezle - nie jest zle jest niezle o! :) No to dzialaj dalej

Napisano

Witam.

Jestem totalnie nowy na tym forum, tak wiec zapytam(jak sadze) o rzecz totalnie standardowa i normalna dla wiekszosci forumowiczow. Intryguje mnie jakim sposobem podczas renderowania modelu uzyskac mozna efekt j.w (model warszawy wykonany przez pawcyk'a). Pytanie to kieruje do kazdego kto mialby ochote i odrobine czasu zeby odpisac. Uprzedze jeszcze ze jestem swiezo upieczonym posiadaczem 3dsmax wiec moja wiedza narazie jest znikoma...w szczegolnosci jesli chodzi o render. Probuje dlubac cos w pracy w wolnym czasie(robie w biurze projektowym w Dublinie jako projektant CAD-info dla ciekawych). Bede wdzieczny za udzielenie odpowiedzi. Z gory dziekuje:)

Napisano
  • Autor
Witam.

Jestem totalnie nowy na tym forum, tak wiec zapytam(jak sadze) o rzecz totalnie standardowa i normalna dla wiekszosci forumowiczow. Intryguje mnie jakim sposobem podczas renderowania modelu uzyskac mozna efekt j.w (model warszawy wykonany przez pawcyk'a). Pytanie to kieruje do kazdego kto mialby ochote i odrobine czasu zeby odpisac. Uprzedze jeszcze ze jestem swiezo upieczonym posiadaczem 3dsmax wiec moja wiedza narazie jest znikoma...w szczegolnosci jesli chodzi o render. Probuje dlubac cos w pracy w wolnym czasie(robie w biurze projektowym w Dublinie jako projektant CAD-info dla ciekawych). Bede wdzieczny za udzielenie odpowiedzi. Z gory dziekuje:)

bardzo prosto: wchodzisz w swiatła dajesz "skylight" zaznaczasz fajka przy "cast schadows" i F9...