huzdebos Napisano 7 Kwiecień 2007 Napisano 7 Kwiecień 2007 siemanko fajowy ale, ale :D: - przednie nadkole- bardzo kanciate -krzywo wycięty otwór na reflektor w blasze - znaczek mesia wyglada dziwnie, ale to moze wina małego rendereru + lakier (mozesz podać jak go zrobiłes? dzienks :)) + ogólnie super fura wyszła gratulacje pzdrw
pecet Napisano 7 Kwiecień 2007 Napisano 7 Kwiecień 2007 model nawet ładny, materiały takie sobie, ale na pierwszym renderku całość wygląda spoko
Stachu Napisano 7 Kwiecień 2007 Autor Napisano 7 Kwiecień 2007 dzięki, no muszę z tym nadkolem coś zrobić (chyba poprawię w ps) bo już chyba z 20 osoba mi to mówi ^^ a i lakier to zwykły standadrowy materiał tylko w reflective dałem falloff i z taką kombinacją:
gregorjan Napisano 7 Kwiecień 2007 Napisano 7 Kwiecień 2007 huzdebos ciekawe kto zobaczy krzywe nadkole w pojeździe poruszającym się 200km/h* *prędkość nie maxymalna;) Wszystko piknie tylko wielkie WRRR..za czarne szyby
pecet Napisano 7 Kwiecień 2007 Napisano 7 Kwiecień 2007 huzdebos ciekawe kto zobaczy krzywe nadkole w pojeździe poruszającym się 200km/h* *prędkość nie maxymalna;) ale narazie to on stoi i widać te dziwne kanty (jakby low poly), jak już pisze to napisze jeszcze że są jakieś bugi koło światła i wlotu na zderzaku ;)
Stachu Napisano 8 Kwiecień 2007 Autor Napisano 8 Kwiecień 2007 dobra, już poprawiłem, dzięki za komenty :)
makak Napisano 8 Kwiecień 2007 Napisano 8 Kwiecień 2007 To jeździ czy lata? ;) Fajny model, choć jakoś nie trawie mercy z owalnymi światłami. Co nie zmienia, że gratki za pracę. Pozdrawiam. :)
tadzio Napisano 8 Kwiecień 2007 Napisano 8 Kwiecień 2007 krawedzie nadkola proponowalbym raczej schamferowac. pozdr.
Stachu Napisano 8 Kwiecień 2007 Autor Napisano 8 Kwiecień 2007 krawedzie nadkola proponowalbym raczej schamferowac. pozdr. dałem tam chamfer
Rekomendowane odpowiedzi