Napisano 9 Kwiecień 200718 l hej widzę ze dobrze trafiłem bo są tu ludzie którzy znają sie na temacie mam prośbe mam zdjęcie z którego zrobilem szkic teraz chcialbym zrobic efekt powstawania szkicu(czyli jak kreska po kresce sam sie rysuje) jak na razie jestem ciemny moze ktos opisze w krotkim tutku jak to zrobic albo zapoda linka do takiego tutka mam nadzieje ze pomozecie
Napisano 9 Kwiecień 200718 l Ja bym ten szkic zaimportował do Flasha a potem zaanimował maske, możesz mi napisać na GG to ci wytłumacze jak to zrobić ... mój nr. to 2701812
Napisano 9 Kwiecień 200718 l o kurde :| przeciez takie making ofy robi sie w TRAKCIE! powstawania szkicu :|
Napisano 9 Kwiecień 200718 l Ale jezeli szkic jest ze zdiecia to na sile zawsze mozna go wymazywac... a potem animacje puscic od tyly i bedzie wygladalo tak jak gdyby sie rysowal.
Napisano 9 Kwiecień 200718 l no ael wtedy trzeba by było poklatkowo zdjęcia robić a nie płynny filmik, a moze dało by sie jeszcze raz od podstaw narysować ?
Napisano 10 Kwiecień 200718 l mozna by bylo to narysowac jeszcze raz w BW duzym brushem oczywiscie wszystko nagrywajac, a pozniej uzyc tego jako maski. Bo jezeli jest to jakas art praca to na animowaniu samej maski mozna by bylo sie zajechac. To chyba taka najlatwiejsza, najszybsza metoda i najbardziej efektywna w tym wypadku.