Gość lorcyk Napisano 9 Kwiecień 2007 Napisano 9 Kwiecień 2007 hej widzę ze dobrze trafiłem bo są tu ludzie którzy znają sie na temacie mam prośbe mam zdjęcie z którego zrobilem szkic teraz chcialbym zrobic efekt powstawania szkicu(czyli jak kreska po kresce sam sie rysuje) jak na razie jestem ciemny moze ktos opisze w krotkim tutku jak to zrobic albo zapoda linka do takiego tutka mam nadzieje ze pomozecie
adi__ok Napisano 9 Kwiecień 2007 Napisano 9 Kwiecień 2007 Ja bym ten szkic zaimportował do Flasha a potem zaanimował maske, możesz mi napisać na GG to ci wytłumacze jak to zrobić ... mój nr. to 2701812
JmTm00 Napisano 9 Kwiecień 2007 Napisano 9 Kwiecień 2007 o kurde :| przeciez takie making ofy robi sie w TRAKCIE! powstawania szkicu :|
Konras Napisano 9 Kwiecień 2007 Napisano 9 Kwiecień 2007 Ale jezeli szkic jest ze zdiecia to na sile zawsze mozna go wymazywac... a potem animacje puscic od tyly i bedzie wygladalo tak jak gdyby sie rysowal.
Shalivan Napisano 9 Kwiecień 2007 Napisano 9 Kwiecień 2007 no ael wtedy trzeba by było poklatkowo zdjęcia robić a nie płynny filmik, a moze dało by sie jeszcze raz od podstaw narysować ?
SUPER_OkO Napisano 10 Kwiecień 2007 Napisano 10 Kwiecień 2007 mozna by bylo to narysowac jeszcze raz w BW duzym brushem oczywiscie wszystko nagrywajac, a pozniej uzyc tego jako maski. Bo jezeli jest to jakas art praca to na animowaniu samej maski mozna by bylo sie zajechac. To chyba taka najlatwiejsza, najszybsza metoda i najbardziej efektywna w tym wypadku.
Rekomendowane odpowiedzi