Napisano 10 Kwiecień 200717 l Witam poooo dłuuugim czasie kolegów. Postanowiłem, że wezmę udział w tej jakże nobliwej zabawie,..aaa co tam:) A zrobię robosia... dziś zapodam kilka test screenów, a jutro render będzie. Nie ukrywam ze siedzę przy nim już trochę czasu:) Więc prosze się nie dziwić, że taki szybki jestem. pozdr
Napisano 11 Kwiecień 200717 l no fajny ten robocik (nawet bardzo), ale co to za bitwa? 2 posty i koniec ;(
Napisano 11 Kwiecień 200717 l panowie czytajcie pierwszego posta... nic nie śmierdzi,..robiłem go tydzień a nie 15 godzin:) ech....mówiłem że się porszę nie dziwić że taki szybki jestem ale cóż...
Napisano 11 Kwiecień 200717 l No to może być mały problem,bo tutaj trzeba pokazać całego vipa z produkcji. Ale mimo wszystko robocik wypasik.
Napisano 11 Kwiecień 200717 l tyle co mogłem to pokazałem:) ,ale cóż najwyżej mnie pominą :) ..cieszę się że się podoba.
Napisano 11 Kwiecień 200717 l 15 godzin roznicy miedzy clayowym modelem bez gornych odnozy do finalnego rendera z dofem scena i materialami I to jeszcze noc
Napisano 11 Kwiecień 200717 l świetne. ale możesz jeszcze cos z tego wycisnąć, jakieś ciekawsze otoczenie...
Napisano 11 Kwiecień 200717 l Ravzone -> spoko, pracę zrobiłeś, pokazałeś finish. Żeby jednak formalności stało się za dość to pokaż jakieś siateczki, ustawienia renderera, materiały i te inne jak możesz. Super, że skończyłeś :) Gratulacje!
Napisano 11 Kwiecień 200717 l te inne rendery i próby wyglądały tak.... finalnie kolor mi przestał pasowac jak widać:) Jest tu próba z hdr gi i z reflekscją. Nie ukrywam, że kilka różnych kombinacji materiałow i środowisk wypróbowałem,..i wyszło tak jak widać:)