Dawcio_m Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Witam więc zrobilem taki bardzo szybki tutek o modelowaniu przodu Mazdy 6 (patry nie dawał mi spokoju:)) ale uprzedzam, że jest w nim pokazana bardziej technika, jak rozlozylem krzywe i jak doszlem do pewnych powierzchni, bo dokladności niestety brak a wszystko przez to, ze baardzo sie spieszylem, a pokazalem tylko kilka powierzchni bez filetowania, a tutek i tak zajmuje 200mb nie robilem w nim filetów(jeden chyba jest) bo o tym jest pelno tutków w sieci i jest raczej łatwiejsza strono modelowania, no i robilem tylko jedną polowe, bo szoda mi bylo czasu zeby robic potem jeszcze te mirrory, a przecierz symetria to nic trudnego, wystarczy tylko środkową powierzchnie zrobić troszke inaczej poniewaz zalezalo mi na czasie i tak sie obawia czy ktos sciąnie:) ale czemu mial sie marnowac jak juz zrobilem to daje patry mozesz w końcu sciągną sobie tego tutka hehe ok juz sie nie rozpisuje. Tak wygląda powolna robota i dokladne przemyślenia w tutku model wygląda niestety trochę gorzej no i niema w nim tylu detali jak juz mówilem jest tylko metoda dochodzenia do niektórych powierzchni;) A tu sam tutek http://www.megaupload.com/?d=W9JWUDOU 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 wow wielkie dzieki :) wlasnie sciagam..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 12 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2007 wiesz nie spodziewaj się niczego nadzwyczajnego szczeze za bardzo nie jestem zadowolony z tego tuta, ale moze zrobie 2 część i bardziej dopracuje to co zacząłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 WitaM!! ok wlasnie obejrzalem tutka :) i musze przyznac ze jest super, kiedys nie mialem pojecia jak sie fury w rhino robi a teraz wiem ze..... nudno :D tzw poly jest ekscytujace ;) :) jesli by ci sie chcialo to ja nie mam nic przeciwko kolejnemu tutkowi o rhino :) eee reputacji nie moge ci dac :( pozdro i jeszcze raz dizeki za tutka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 13 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2007 teraz wiem ze..... nudno Bo dopiero przy filetowaniu zaczyna sie frajda:D Fajnie ze choc ktoś sciągnął:) Ale ogólnie widze male zainteresowanie Rhino szkoda. Dzięki za chęc dania reputa nielot:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 wielkie dzięki za tutka i też jestem za kolejnymi tutami do Rhino bo kiedyś sie będzie trzeba tego nauczyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 13 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2007 ja też dziękuje wszystkim co dają punkciki:) mkrzysiek dobrze gadasz, ale niewiem czemu ciągle tam male grono zajmuje się rhino przeciez to nie jest wcale takie trudne do nauczenia wystarczy chcieć, ja w sumie moze z 2 tutki z rhino przerobilem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Dawcio_m jedna z przyczyn jest pewnie to, że jak coś zrobisz źle trzeba zaczynać od nowa, a w poly możesz edytować, mhy ja żadnego ale po twoich kolejnych to się zastanowię nad tym programem poważniej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Za co ten megaupload? Zrobiłem Ci coś kiedyś? eh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 13 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2007 mkrzysiek pewnie dlatego też;) chveti za to ze mnie gnojiłeś w warrocku:D zart szczeze nie znalazlem zadnego lepszego serwera co by 200mb miescil, ale jak coś to moge dac gdzie indziej tylko powiedz gdzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BigBen Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 Już zasysam. Jeżeli to jest to o czym myślę to będzie miodzio. Jak przerobie dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 14 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2007 a o czym myslisz BigBen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BigBen Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 Dawcio okłamałeś mnie. W dziale o rhino napisałem że szukam tutka o modelowaniu z rzutów. Powiedziałeś mi że ciężko coś takiego znaleźć. A ten twój tutek to jest właśnie to czego potrzebuje, nie obejrzałem całego, ale już wiem o co chodzi. Wielkie dzięki, masz respa. Aha megaupload całkiem ładnie zasysa. 115kb/s cały czas. A dlaczego dawałeś pause jak wystąpił jakiś problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 14 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2007 dzięki za respa, nie okłamałem cie bo rzeczywiście ciężko coś znaleźć, a ten to taki wyjątek:D pause dawałem raczej zeby pomyśleć chwilke jak coś tam zrobić, ale na tutku wszystko pokazane, nic poza tutkiem nie robiłem. Jakie ty masz łącze ze 115 kb ci ciągnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 dzięki dawcio :* łap rzepa...yyy repa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 FireFox 1. wpisać w pasku adresu about:config 2. kliknąć prawym przyciskiem na jakimś wpisie i dodać nowy wpis "Dodaj ustawienie typu>>Łańcuch (string)" 3. w kolejnym okienku wpisać: general.useragent.override 4. a następnie: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar) 5. restart przeglądarki i limit slotów już nam nie grozi, bo przeglądarka jest widoczna jako IE z toolbarem Alexa Milego sciagania ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 14 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2007 dzięki hindus łap buziaki :*:*:* qba fajna sztuczka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BigBen Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 Jakie ty masz łącze ze 115 kb ci ciągnie. NeoZDRADA 1mb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 Witam :) + 1pkt. rep. for Dawcio_m :) Nareszcze dzięki nielotowi007 udało mi się ściągnąć teog v-tuta :) Buźka nielot :* Właśnie oglądam tuta... WOW dawcio!! Jest świetny!! :) Buźka też dla Ciebie :* Może pokusiłbyś się jeszcze o nakręcenie jak np. modelujesz przednie światła w rhino?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 hihi padne zaraz. nigdy tego nie ściągnę. Niestety cała szerokość pasma jest obecnie zarezerowana dla klientów posiadających konta Premium. Darmowe pobieranie plików będzie dostępne po upływie 6 godzin. Pracujemy obecnie nad zwiększeniem przepustowości dla użytkowników niepłacących. Przepraszamy za utrudnienia. Zespół Megaupload Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 http://leech.megaleecher.net/ maly opisik :) 1.w okienku nizej wklejacie ten link http://www.megaupload.com/?d=W9JWUDOU 2. klikacie KLICK TO PROCEED TO STEP 2 3 wpisujecie kod 4 odczekujecie 45 sek i cieszycie sie sciaganym plikiem :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 14 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2007 BigBen-fajnie mieli podwyższać każdemu o polowe to też bym mial 1mb ale nie podwyższyli:( patry- to fajnie ze w końcu ci sie udalo powiedz jeszcze jak to zrobileś. chveti patry też z tym jakieś problemy. qba skąd ty takie fajne sztuczki znasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 qba skąd ty takie fajne sztuczki znasz. hehe sie gra sie ma ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi