uncle Napisano 12 Listopad 2003 Napisano 12 Listopad 2003 wrocilem;d troche bugow na tym renderze i niska jakosc no ale od czegos trzeba zaczac;d [ nie przyczepiac sie do tych szarych plam - to bedize takie ten no.. zreszta zobaczycie, brazil zwalil sprawe;d ]
soshka.cg Napisano 12 Listopad 2003 Napisano 12 Listopad 2003 Ja już wiem że to będzie coś extra. Zauwarzam tu podobieństwo tematyczne do twojej ostatniej pracki czy to jakaś część większego projektu?
Bobby_digital Napisano 13 Listopad 2003 Napisano 13 Listopad 2003 Czesc Uncle :) biorac pod uwage ze z kazda praca uczymy sie czegos nowego to ta praca spodziewam sie bedzie JJESZCZE lepsza od poprzedniej :) no trzeba podnosic poprzeczke coraz wyzej :) narazie idzie bez zarzutow ..:)
Bacry Napisano 13 Listopad 2003 Napisano 13 Listopad 2003 Szare plamy? Te szmatki powieszone na ścianach? Nie wiem jak ty, ale ja tu czuję klimat lat 40 ubiegłego stulecia. A na szmatkach bym widział swastyki a na krzesłach siedzących oficerów abwery (nie wiem jak się to pisze). Ale to tylko moje odczucie. Mogę tylko powiedzieć, że krzesła stoją zbyt równo:D
wiggles Napisano 13 Listopad 2003 Napisano 13 Listopad 2003 mi sie podoba moze z tego wyjsc fajny obrazek
TIMOTI Napisano 13 Listopad 2003 Napisano 13 Listopad 2003 cool sie zapowiada tak trzymaj A ludzie też tam będa czy bez ?? Pozdr
Swietlik Napisano 13 Listopad 2003 Napisano 13 Listopad 2003 Przyzwyczaiłeś mnie do świetnych renderków.... Nie zawiedź :D
Pionier Napisano 13 Listopad 2003 Napisano 13 Listopad 2003 Uncle fajnie fajnie tylko mam pytanie....co z mustangiem?
Rekomendowane odpowiedzi