wizz Napisano 21 Kwiecień 2007 Share Napisano 21 Kwiecień 2007 Witam. Kolejna łepetynka, baza z Mayki + mudbox. Już mnie troche męczą te głowy więc kolej na jakieś ciałka ale wszystko w swoim czasie :) Powiedzcie co myslicie o tych biednych zmarszczkach bo standardowo robione na pale. link:http://www.mistrz.jawnet.pl/man_mudbox.jpg Mesh z Mayki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Kwiecień 2007 Share Napisano 21 Kwiecień 2007 bardzo fajna glowka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SereCk Napisano 21 Kwiecień 2007 Share Napisano 21 Kwiecień 2007 jak dla mnie rewelka, niczego bym sie nie czepil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 21 Kwiecień 2007 Share Napisano 21 Kwiecień 2007 no głowa piękna :) czekam na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Kwiecień 2007 Share Napisano 21 Kwiecień 2007 glowka super baza super :) czekamy wiec na cialko :) ps. nie wiem czemu ale nie lubie sculptow tzw softow tego typu :) ostatnio wszyscy tylko sculptuja bleh :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 21 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2007 nielot próbuj mnie na samym początku tez nie bardzo sie to podobało ale polukałem troche filmików i sie spodobało :) nie masz nic do stracenia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Kwiecień 2007 Share Napisano 21 Kwiecień 2007 wizz probowalem i to nie raz ale jakos mnie to nie kreci wole jednak sie bardziej pomeczyc modelujac tradycyjnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 21 Kwiecień 2007 Share Napisano 21 Kwiecień 2007 wizz zaszalej troche :) po to są sculptery. Uwydatnij niektóre zmarszczki, dodaj jakieś bruzdy koło ust i oczu, będzie majonez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 22 Kwiecień 2007 Share Napisano 22 Kwiecień 2007 oczeta chyba trochę przy duże, baza bardzo fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi