Brolias Napisano 14 Listopad 2003 Napisano 14 Listopad 2003 Moja kolejna pracka wykonana ta sama metoda co ork. W ostanim renderze sie troche mapowanie spieprzylo i inaczej wygladaja texturki troche.Przy okazji mówie że on nie jest w jednym kolorze. ma texture tylko że słabo wydajna
wiggles Napisano 14 Listopad 2003 Napisano 14 Listopad 2003 hmm sluchaj-jak robisz prace to nie powinienes mowic- a tu wyglada zle bo teksturki zle wyszly- a tu zle bo mi sie nie chcialo robic czegos tam, a tu zle bo .... jak juz robisz cos to zrob to porzadnie- nie liczy sie ilosc tylko jakosc ! a widze ze zamiesciles w ciagu paru dni kilka obrazkow... proponuje ci przysiasc na troszke dluzej nad jednym projektem i robic go az nie uzyskasz naprawde satysfakcjonujacego efektu.. wiem ze to po jakims czasie moze troszke znudzic ale jak juz ci sie uda to bedziesz z siebie dumny :) pzdr
Ufooox Napisano 14 Listopad 2003 Napisano 14 Listopad 2003 hm kwadraciki z czerwonym krzyzykiem ciekawe...
Bobby_digital Napisano 14 Listopad 2003 Napisano 14 Listopad 2003 hehe faktycznie podobny troche z twarzy do orka :) no ale sympatyczny smoczek wyszedl troche texturki moglbys lepsze dac :) jakis bump zarzucic ;)
Brolias Napisano 14 Listopad 2003 Autor Napisano 14 Listopad 2003 dopiero za okolo godzinke bedzie mozna to obejrzec :( transfer zostal przekroczony.interia ma te pieprzone ograniczenia(juz dziala obecnie zaraz przerzuce pliki na lycosa to nie bedzie juz problemow)
jedi-killer Napisano 15 Listopad 2003 Napisano 15 Listopad 2003 hehe znowu tak fajnie usmiechnienty jak orek :D troszke to oczy mi sie nie podobajom jak u lotnika :D z lat chyba 50 :D teksturki som marne ale poprubuj poly modelingu to zawsze efekty wychodzom bardzo ladnie. Przy przyczepie skrzydla som takie bugi graficzne zle to wyglonda nogi i rence mozna by bylo jakos inaczej zrobic :) postaraj sie bardziej
jedi-killer Napisano 15 Listopad 2003 Napisano 15 Listopad 2003 a i ostatni scrren mi sie podoba najbardziej i ten smoczek kojazy mi sie z pokemonami :D
ftorek Napisano 16 Listopad 2003 Napisano 16 Listopad 2003 na ostatnim obrazku wyglada jakby mial na nogach (tylnych lapach) spodnie... pracuj pracuj bo jeszcze daleka droga przed toba
Brolias Napisano 16 Listopad 2003 Autor Napisano 16 Listopad 2003 przy nim nie bede nic robic :D teraz juz robie model czlowieka z prymitywow i potem vertex m,odeling i inne dziadongi. A ten byl na szybko zeby sie wprawic w tej metodzie modelingu
ftorek Napisano 16 Listopad 2003 Napisano 16 Listopad 2003 szczerze mowiac ja tu nie widze modelingu... a jak sie bierzesz za kolejna metode to chociaz zrob to dobrze
Ufooox Napisano 16 Listopad 2003 Napisano 16 Listopad 2003 Zgadzam się z powyższymi opiniami. Modeling taki sobie. Masz taki styl jak narazie że pyszczki potworow są słodziutkie musisz popracowac nad złym wyrazem twarzy. ten smok wyglada jak ten z ulicy sezamkowej :)
Brolias Napisano 16 Listopad 2003 Autor Napisano 16 Listopad 2003 moze ktos zechce zrobic animacje pt.\"wesoly ork i rowniez wesoly smok\" nie no zartowalem ale coz wyszlo jak wyszlo. Nizebyt latwo ta metoda zrobic zly wyraz twarz . trzeba sie troche powygimnastykowac.a co do nowego modelu to nie bedzie taki sdzybki w wykonaiu. 4 godziny robilem smoka a nad glowa czlowieka siedze juz 3 a co dopiero caly
jedi-killer Napisano 16 Listopad 2003 Napisano 16 Listopad 2003 jestem optymistom nie uda ci sie :D mysl pesymistyczna uda sie :D
ReflectVision Napisano 10 Luty 2006 Napisano 10 Luty 2006 to jest temat z 2003 roku wiec nie dziw sie ze nie widzisz
mkk3a Napisano 11 Luty 2006 Napisano 11 Luty 2006 2 posty i 2 wątki odkopane sprzed paru lat :/ co sie dzieje z tymi nowymi użytkownikami...
Remedy Napisano 11 Luty 2006 Napisano 11 Luty 2006 Czy odwiedzanie "starych" wątków jest zabronione? O co Ci chodzi? To wcale nie musi być takie oczywiste, że w starszych wątkach często nie ma już prac (usunięte z serwerów etc.). Trochę zrozumienia.
Rekomendowane odpowiedzi