Charzak Napisano 15 Listopad 2003 Napisano 15 Listopad 2003 Witam. Mam dosc duzy problem z aplikacja Max\'a. Gdy uruchomie komputer wszystko chodzi piejnie jak mazenie, ale gdy uruchomie max\'a to w \"Menageru zadan windows\" (Ctrl+Alt+Del) Procen WINLOGON.EXE zaczyna szalec (uczycie procesora wacha sie od 0% do 100%) i wszystko sie tnie, prawie nic nie moge zrobic. Jak wylacze max\'a to dalej sie tnie. Reinstalacja max\'a nie pomogla. Bardzo prosze o pomoc.
Loozack Napisano 15 Listopad 2003 Napisano 15 Listopad 2003 też coś takiego miałem, tyle że u mnie szalały różne programy na zmianę (raz uzycie procesora przez GaduGadu wyniosło 92% :o), ale niestety dopiero reinsatalacja systemu mi pomogła, chociaz może wystarczy jakiś dobry program anty-wirusowy... [hmmm]
Charzak Napisano 15 Listopad 2003 Autor Napisano 15 Listopad 2003 Antyvirusa mam najnowszego z aktualnymi definicjami i nic nie wykryl.
javor Napisano 16 Listopad 2003 Napisano 16 Listopad 2003 a cy ten winlogon.exe jest do czegoś potrzeby ?? weź go zakończ i sie nie będzie mulił :D
Charzak Napisano 16 Listopad 2003 Autor Napisano 16 Listopad 2003 Prubowalem go zakonczyc ale nie mozna bo to proces systemowy.
Yansen Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 Taaaa. I to jest forum \"Programs Languages ???
Archangel Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 problem moze lezec w tym, ze WINLOGON.EXE ma zazwyczaj domyslnie ustawiony priorytet \"wysoki\" a max domyslnie dziala z priorytetem \"normalnym\" Rozwiazaniem moze byc zmiana priorytetu WINLOGON.EXE na \"normalny\" i (lub) zwiekszenie priorytetu procesu max\'a.....aby to zrobic w Menadzerze zadan Windows klikasz na interesujacym Cie procesie prawym klawiszem myszy i tam juz wszystko widac :D Po skonczonej zabawie z 3D proponuje na wszelki wypadek wrocic do ustawien poczatkowych Oczywiscie dotyczy to wszystko Windowsa XP....... Powodzenia
Gość rantosiewicz Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 Kliknij na http://support.autodesk.com/getDoc.asp?id=DL402225 pod tym adresem znajdziesz rozwiązanie problemu. Po sciągnięciu nakładki zainstaluj ją i problem z glowy. Miałem to samo i pomogło w 101%. Winlogon uspokoił się. jak wnioskuję główną przyczyną była cdilla (zarządzanie licencją). Po zainstalowaniu i zrestartowaniu komputera nie trzeba nic więcej robić tylko pracować. Pozdrawiam
MF Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 Miałem to samo, jednak po zainstalowaniu patcha v5,1 to do maxa 5 wszystko się uspokoiło. :)
Rekomendowane odpowiedzi