skiki Napisano 30 Kwiecień 2007 Napisano 30 Kwiecień 2007 Cos ostatnio wiecej tych prac z vue :D wiec postanowilem sprobowac swych sił zwłaszcza ze nie mam zabardzo czasu na cos wiekszego - matura :] 1.
Gość George82 Napisano 30 Kwiecień 2007 Napisano 30 Kwiecień 2007 Jeszcze jeden wyskoczy z vue, to ja tez zaczne...;] Przyjemnie wyglada...
Master Kiełbaster Napisano 30 Kwiecień 2007 Napisano 30 Kwiecień 2007 ale następne dawaj bez blooma... no i krajobraz się urywa po 3 górce.
..:: WIKTOR ::.. Napisano 1 Maj 2007 Napisano 1 Maj 2007 nie pisz w temacie ze speedy bo ci watek przeniosa... ;P No a pracka sie mi podoba - ciekawy ten programik :) Moze tez sie tym pobawie... :) Iczekam na jakis wiekszy projekt - bo bedzie prawda?? ;>
mathix Napisano 1 Maj 2007 Napisano 1 Maj 2007 Całkiem sympatycznie wygląda. :) Atmosferka spectral jak widzę. Jaki rendertime? Szaderek skałki na pierwszym planie Twój czy z biblioteki? Wszystko na jednym obiekcje terenu czy na kilku? Dobra koniec przesłuchania... Dlaczego wszystkich jak robią w Vue tak mocno ciągnie, żeby dać słonkiem po obiektywie? :]
Chalek Napisano 1 Maj 2007 Napisano 1 Maj 2007 Jak to najczesciej w vue bywa najepszy jest 2 plan. Przyjemne generalnie, fajny klimacik, ale ten pierwszy plan to jednak ciut za pusty.
Master Kiełbaster Napisano 2 Maj 2007 Napisano 2 Maj 2007 Kiełbasku czyżbyś też tego używał dziubku?:* poniekąd :***
mathix Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 bo vue renderuje bardzo ładne słonko :* Ale od patrzenia w słonko niszczą się oczka. ;)
Rekomendowane odpowiedzi