Shogun 3D Napisano 19 Grudzień 2007 Napisano 19 Grudzień 2007 KLIENT: 18:24:10 bylem w banku ale bank zamkniety wiec nie udalo mi sie dokonac przelewu; praca jest mi potrzebna na jutro na godzine 12; jak chcesz to rob. Jak cos ja na pewno zaplance Shogun3D 18:25:50 Nie, ja nie pracuje bez zaliczki. Wiedziałes o niej od 2 dni, miales czas. I tak poszedłem Ci bardzo na rękę poważnie schodzac z ceny, zważywszy, że jeszcze się uczysz, ale nie będe nic robił na Twoich warunkach. KLIENT: 18:26:13 OK
Loki Napisano 19 Grudzień 2007 Napisano 19 Grudzień 2007 KLIENT: 18:24:10 bylem w banku ale bank zamkniety wiec nie udalo mi sie dokonac przelewu; praca jest mi potrzebna na jutro na godzine 12; jak chcesz to rob. Jak cos ja na pewno zaplance Shogun3D 18:25:50 Nie, ja nie pracuje bez zaliczki. Wiedziałes o niej od 2 dni, miales czas. I tak poszedłem Ci bardzo na rękę poważnie schodzac z ceny, zważywszy, że jeszcze się uczysz, ale nie będe nic robił na Twoich warunkach. KLIENT: 18:26:13 OK niech zgadne, architektura, 5 rok - wnetrza ?
Shogun 3D Napisano 20 Grudzień 2007 Napisano 20 Grudzień 2007 Nie, zupełnie inna kategoria, nie student. Dla studentów nie mam zniżek.
illy Napisano 20 Grudzień 2007 Napisano 20 Grudzień 2007 ja uwielbiam hasla od podwykonawcow dla ktorych czasami robie: - bo XXXXX jeszcze nikomu nie wyplacil XXXX to zleceniodawca
3grosze Napisano 20 Grudzień 2007 Napisano 20 Grudzień 2007 "ten napis jest fajny jak tak wchodzi, ale nie podoba mi się... w sumie nie mam pomysłu ale trzeba inaczej..." ręce opadają, no ale co zrobić, taki zawód :]
Shalivan Napisano 2 Styczeń 2008 Napisano 2 Styczeń 2008 rotfl! Zdarzają się też studenci w wersji "o-rany-jesteś-Bogiem-ile-mam-Ci-zaplacić":D A tak to prawda, czasem sie zdarzają :P
Rekomendowane odpowiedzi