Napisano 19 Grudzień 200717 l KLIENT: 18:24:10 bylem w banku ale bank zamkniety wiec nie udalo mi sie dokonac przelewu; praca jest mi potrzebna na jutro na godzine 12; jak chcesz to rob. Jak cos ja na pewno zaplance Shogun3D 18:25:50 Nie, ja nie pracuje bez zaliczki. Wiedziałes o niej od 2 dni, miales czas. I tak poszedłem Ci bardzo na rękę poważnie schodzac z ceny, zważywszy, że jeszcze się uczysz, ale nie będe nic robił na Twoich warunkach. KLIENT: 18:26:13 OK
Napisano 19 Grudzień 200717 l KLIENT: 18:24:10 bylem w banku ale bank zamkniety wiec nie udalo mi sie dokonac przelewu; praca jest mi potrzebna na jutro na godzine 12; jak chcesz to rob. Jak cos ja na pewno zaplance Shogun3D 18:25:50 Nie, ja nie pracuje bez zaliczki. Wiedziałes o niej od 2 dni, miales czas. I tak poszedłem Ci bardzo na rękę poważnie schodzac z ceny, zważywszy, że jeszcze się uczysz, ale nie będe nic robił na Twoich warunkach. KLIENT: 18:26:13 OK niech zgadne, architektura, 5 rok - wnetrza ?
Napisano 20 Grudzień 200717 l Nie, zupełnie inna kategoria, nie student. Dla studentów nie mam zniżek.
Napisano 20 Grudzień 200717 l ja uwielbiam hasla od podwykonawcow dla ktorych czasami robie: - bo XXXXX jeszcze nikomu nie wyplacil XXXX to zleceniodawca
Napisano 20 Grudzień 200717 l "ten napis jest fajny jak tak wchodzi, ale nie podoba mi się... w sumie nie mam pomysłu ale trzeba inaczej..." ręce opadają, no ale co zrobić, taki zawód :]
Napisano 2 Styczeń 200817 l rotfl! Zdarzają się też studenci w wersji "o-rany-jesteś-Bogiem-ile-mam-Ci-zaplacić":D A tak to prawda, czasem sie zdarzają :P