Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Sorki ze takie pytanie na forum ale juz mnie powoli szlag trafia i nerwy mi puszczaja :/ sprawa wyglada tak ze w lutym mi sie skonczyla umowa 2 letnia z orange no a teraz dlugi weekend chcialem w koncy to zalatwic i tak do tej pory mialem 75 zl - 100 min ale to przekracalem znacznie. dzis w salonie laska propoonuje mi zmiane na 30 min do orange 40 min do wszystkich za 70zl > po 2 latach kurde bulenia i zgluplem no i teraz siedze i mysle czy nie przejsc gdziendziej orjentuje sie ktos co sie najbardziej oplaca np ja z play itd ?

aa interesuje mnie cos do 100 zl miesiecznie + tel

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Popa sobie kup.....tez spostrzeglem ze nas "abonentowców" robia tak w d*&e ze masakra...ceny wysokie a i abonament nei za niski!;\ a taki popak ma sms za 1 grosz i 80 gr/minute i fuuuuuuuuull promocji!

Napisano
  • Autor

papa mialem tydzien odpada glownie poczebuje koma do dzwonienia bo nie mam stacjonarnego a po karte co dwa dni do kiosku machac to za leniwy jestem ;)

Napisano

albo poczekaj jeszcze troche

mi 3 razy skladali oferte

skonczylo sie na tym ze tel za 1 zł, 2 razy wiecej darmowych minut i o 15% zmniejszony abonament :D, a zaczynali od zmniejszenia abonamentu o 10% i chyba 30 dodatkowych minut. a telefon za 380 zł

Napisano
  • Autor

heh no wlasnie w tym jest problem nie mam znajomych w jednej sieci czyli to odpada.. co do czekania umowa mi sie skonczyla w lutym jest maj wiec jak mialem ich wziasc na wyczekanie to chyba mi sie udalo :) masakra tak sie przygladam i moge powiedziec najlepsza oferte ma siec play : za 70zl 204 min, 0,49 za minute tyle ze zasieg ich jest marny i darmowe minuty nie przechodza na kolejne miesiace + zwloka za spuznienie sie z zaplata rachunku 50 zl :/

potem era za 80zl 160 min ; orange 80zl - 106 min , plus 75zl 120 min. cos czuje ze jutro bedzie ciezki dzien i duzo nerwow mnie pochlonie rozmowa z konsultantami..

dzieki za uwagi :)

Napisano

maverick sheep: wiesz ze istnieja karty wieksze niz 25 pln i ze mozesz zaladowac naraz kilka?

Napisano

a sprawdz sobie ta nowa siec "play"

nie miem co tam daja, na pewno nie kaszanke ( a moze...) ale co Ci szkodzi.

a noz widelec cos fajnego

pozdr

edit: a ja ostanio zyje bez komorki, bo mi mily pan ukradl w robicie;) i powiem Ci ze prze zpierwsze kilka dni dziwnie sie czulem, ale teraz nawet powiem Ci ze lepiej niz z komorka;) fajnie smyczke zgubic;)

pozdr

Napisano
  • Autor
maverick sheep: wiesz ze istnieja karty wieksze niz 25 pln i ze mozesz zaladowac naraz kilka?

hehe jasne ze wiem ale nie chce zeby dochodzilo do takich sytuacji jak do tej pory ze musze do 2 stow wywalac miesiecznie na kom a na karete mniej wiecej tak by sie to skonczylo.. ok sa pakiety ktore by to obnizyly ale szczeze watpie czy bym mial na tyle motywacji zeby sie w to bawic

a sprawdz sobie ta nowa siec "play"

sprawdzalem tak jak wyzej napisalem brak zasiegu + kara 50 zl choc faktycznie oferte maja najlepsza no i odstrasza mnie troche ich comunity ;)

w kazdym razie dogadalem sie z nimi za 75zl 100min do wszystkich + 125min do orange i na stacjonrne + jakis tell za 1zl wiec jestem zadowolony a juz tracilem nadzieje :) nierozumiem w ogole tej filozofi targowania sie co to jaks targ jest? jak klient nie chce czekac to mu wcisniemy gorsza oferte ? dla mnie to jakies sredniowiecze ? czemu od razu nie zaproponuja uczciwej oferty i po problemie..eh szkoda sie denerwowac

pozdrawiam