Artur_Perzyna Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 Zrobiłem dwa speedziki, troche komercyjnie, ale ważne że są. Mebelki (a w zasadzie cała scena) ograniczone ilością poly do 15k. Siateczki: http://www.nordforge.com/perzyna/mebel-siatka.jpg http://www.nordforge.com/perzyna/furniture2_wire_lowpoly.jpg http://www.nordforge.com/perzyna/furniture2_wire.jpg Update: Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 Szwy na pierwszym jakieś za wielki imo, ale drugi poza materiałem ciekawy. Tzn. materiał ciekawy ale do Pentagonu nie do domu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QbisieQ Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 W pierwszym wydaje mi się że poduszki nie powinny być takie ,,spękane" drugi również poza materiałem spoko :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 materialow nie oceniam bo sie nie znam :) a model, modele naprawde super :) mnie sie bardzo podobaja :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 takie kanapy jak ta 2 to powinny bys na komisjach rekrutacyjnych:P a wykonanie mi sie bardzo podoba:) ostre rendery:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur_Perzyna Napisano 5 Maj 2007 Autor Share Napisano 5 Maj 2007 Haha, Tomuś, dobrze prawisz. Już sobie wyobrażam mine młodych gniewnych jakby im kazali na czymś takim siedzieć. :F A to policjant w progu wejścia, zachęcający do służby miał być przegięciem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 druga kanapa ful wypas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimonM Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 Rendery b. fajne ale wzornictwo... takie nie na czasie Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Ten materiał na pierwszej niezbyt dobry - aż strach siąść w obawie o całość tyłka. Poza tym te "peknięcia chyba raczej do środka powinny iść. Drugi model - kanapa partyzancka rozumiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 podobac sie;) poduszki na pierwszym nie teges, ale panterka rulez;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 Fajne to;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur_Perzyna Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 Zrobiłem update 1 posta, dorzuciłem 2 nowe renderki i już starczy zabawy z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sob Napisano 8 Maj 2007 Share Napisano 8 Maj 2007 Okrrropne!!! Szkoda słów... Estetyka "made in China". Dawno nie miałem tak jednoznacznej opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur_Perzyna Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 Te dwa ostatnie, czy wszystkie? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sob Napisano 9 Maj 2007 Share Napisano 9 Maj 2007 Te dwa ostatnie, czy wszystkie? ;) Wszystkie... A ta panterka to już załamka. Nawet nie chodzi o pomysł, bo takie kiczowate meble są w sprzedaży ale o wizkę - co to za bump?, a o przeskalowanej fakturze skóry na pierwszym obrazku nie mówię bo pewnie to skóra ze słonia. Aranż sceny, materiał tła też bleee... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur_Perzyna Napisano 10 Maj 2007 Autor Share Napisano 10 Maj 2007 Miło usłyszeć słowa uznania. :) Zmieniać już nie będę, ale postaram się by kolejne były lepsze. W koncu jestem dopiero początkującym grafikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J|L Napisano 21 Maj 2012 Share Napisano 21 Maj 2012 kurcze nic nie widzę prócz miniaturki :( pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi