piksar Napisano 6 Maj 2007 Napisano 6 Maj 2007 pomysł fajny - witam w bitwie powodzenia szczególnie w teksturkach
ChrisA. Napisano 6 Maj 2007 Napisano 6 Maj 2007 :) o Matko :) toć to willa A'la Shrek ;) hehe :) Fajno Fajno :)
piksar Napisano 6 Maj 2007 Napisano 6 Maj 2007 myślałem że jak piszesz że to pomysł to że masz na myśli że na tym będziesz bazował a nie że to już skończone W bitwie chodziło o pokazywanie postępu w pracach a nie wystartowanie z gotowym modelem/sceną.
Levus Napisano 7 Maj 2007 Napisano 7 Maj 2007 Najs najs! Texy miejscami płaskie, ale ładnie może być. Pozdro i powodzenia!
Ania Napisano 7 Maj 2007 Napisano 7 Maj 2007 ładnie bajkowo czemu ten jpg taki ciapciaty? daj mniejszą kompresję. papcie powinny być bliżej drzwi
Gość Marcell Napisano 7 Maj 2007 Napisano 7 Maj 2007 Witam wszystkich i pozdrawiam.Pokazana praca może wydawac sie kompletna, lecz taka nie jest.:) Wkrótce dalsza część. Modelowanie i teksturowanie zajelo mi 2 dni.Trudno wrzucac nowe rendery co 2-3 godziny, więc nie pokazałem jak powstawały poszczególne elementy pracy. Jeśli chodzi o efekt trawy , to jest to zwykły displacement i bump.
RA Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 Ale czad, chcę tam mieszkać. Idzie świetnie, oby tak dalej.
Rekomendowane odpowiedzi