CoRnS Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 Witam. Chcialem dowiedziec co sadzicie o tej scenie. Prosze o wytkniecie mi bledow [rarzacych w oczy] z gory dzieki :)
Kuciel Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 hmm... jak narazie to nie widze zadnej sceny...
Sharp Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 przydałoby się troche bumpa...zwłaszcza na tej ceglanej ścianie
kamis16 Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 Jak dla mnie zbyt ciemne... Chyba, ze takie mialo byc w zalozeniu :) A moge wiedziec czym renderowales????
Pierzak Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 a ja bym drewno zmienil na bardziej polakierowane. W stole bilardowym zazwyczaj są jeszcze coś jak metalowe zatyczki na drewnianych brzegach (wiesz o co chodzi). i jeeszcze jedno. Dym. Musi tam byc dym papierosowy. Zawsze jak wyhodze na bilard to przy lampach widać jak kłębi się dym z fajek. Powodzenia w dalszej pracy
MorF Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 Jak dla mnie całkiem wporządku, szegolnie pomysł jest orginalne, wykonanie tez całkiem interesujące ale tak jak moi przedmowcy walnąłbym bumpa na sciankę żeby miałą jakąś fakturę oraz dodał rozstawione bile i np kij oparty o stół. Może jeszcze popracowałbym nad \"wykładziną\" na stole , żeby była bardziej chmmm włochata bo tak to jaka troche za płaska. Klimat pracy jednak bardzo mi się podoba, no aż prosi się dym z cygara lub papierosa. (SMOKING - SAY NO) Ale jakos tak mi się to kojarzy. Pozdrawiam
felav Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 Wiec tak zalezy w jakim kierunku chcesz isc czy ma to byc stylowy angielski klub, wtedy stol powinien byc troche bardziej wytworny moze skorzane koszyczki pod łuzami jakies stylowe wnetrze, a jezeli mial to byc normalny klub to proponuje kufel bierka
Andree Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 zmien drewno stolu i dodaj znaczniki wzdloz brzegow stolu(te od kątów) i beddzie git.
xMark Napisano 18 Listopad 2003 Napisano 18 Listopad 2003 ja bym rozjasnił troche scenke nieduzo ale tak o troszeczke :D
Kuciel Napisano 18 Listopad 2003 Napisano 18 Listopad 2003 jako wielki fan gry w billarda stwierdzam ze powinienes zaokrąglic kanty na stole poniewarz nie dalo by sie uderzyc wygodnie bili ktora znajduje sie tuz przy uzie, po drugie nie widze \"diamentow\" ( to sa takie guziczki na drewnie przy bandach) wielu osobom moze sie wydawac ze to tylko zaslepki na srubki ale tak niejest, uzy sa odrobinke za male i kije jesli to sa kije wydaja mi sie troszke za grube, mysle ze narazie wystarczy :D
CoRnS Napisano 19 Listopad 2003 Autor Napisano 19 Listopad 2003 Odp. dla kamis 16 renderowalem standardowym renderem maxa. For all: Dzieki wielkie za wszelkie uwagi przydaly sie :) za niedlugo dokoncze moja scenke i pokaze ja. Narazie tylko w czesci poprawiona
MorF Napisano 19 Listopad 2003 Napisano 19 Listopad 2003 hehe moje prosby wysluchane po czesci -->> stol włochaty :P
wiggles Napisano 19 Listopad 2003 Napisano 19 Listopad 2003 sluchaj po pierwsze- za bardzo wlochaty - wyglada jak z materialu z ktorego sa zrobione pilki do tenisa i podrugie zmein sciane
CoRnS Napisano 19 Listopad 2003 Autor Napisano 19 Listopad 2003 toznaczy co jak kiedy i dlaczego zmienic sciane??
Kuciel Napisano 19 Listopad 2003 Napisano 19 Listopad 2003 brakuje jeszcze 6 diamentow, ale to tak na marginesie:D
wiggles Napisano 19 Listopad 2003 Napisano 19 Listopad 2003 bo popatrz- ta sciana wyglada jak tapeta - a powinno byc widac ze to cegly- naloz bumpa na nie ladnie i bedzie widac szpary miedzy ceglami i bedzie git :)
Rekomendowane odpowiedzi