Napisano 17 Listopad 200321 l Witam. Chcialem dowiedziec co sadzicie o tej scenie. Prosze o wytkniecie mi bledow [rarzacych w oczy] z gory dzieki :)
Napisano 17 Listopad 200321 l Jak dla mnie zbyt ciemne... Chyba, ze takie mialo byc w zalozeniu :) A moge wiedziec czym renderowales????
Napisano 17 Listopad 200321 l a ja bym drewno zmienil na bardziej polakierowane. W stole bilardowym zazwyczaj są jeszcze coś jak metalowe zatyczki na drewnianych brzegach (wiesz o co chodzi). i jeeszcze jedno. Dym. Musi tam byc dym papierosowy. Zawsze jak wyhodze na bilard to przy lampach widać jak kłębi się dym z fajek. Powodzenia w dalszej pracy
Napisano 17 Listopad 200321 l Jak dla mnie całkiem wporządku, szegolnie pomysł jest orginalne, wykonanie tez całkiem interesujące ale tak jak moi przedmowcy walnąłbym bumpa na sciankę żeby miałą jakąś fakturę oraz dodał rozstawione bile i np kij oparty o stół. Może jeszcze popracowałbym nad \"wykładziną\" na stole , żeby była bardziej chmmm włochata bo tak to jaka troche za płaska. Klimat pracy jednak bardzo mi się podoba, no aż prosi się dym z cygara lub papierosa. (SMOKING - SAY NO) Ale jakos tak mi się to kojarzy. Pozdrawiam
Napisano 17 Listopad 200321 l Wiec tak zalezy w jakim kierunku chcesz isc czy ma to byc stylowy angielski klub, wtedy stol powinien byc troche bardziej wytworny moze skorzane koszyczki pod łuzami jakies stylowe wnetrze, a jezeli mial to byc normalny klub to proponuje kufel bierka
Napisano 17 Listopad 200321 l zmien drewno stolu i dodaj znaczniki wzdloz brzegow stolu(te od kątów) i beddzie git.
Napisano 18 Listopad 200321 l jako wielki fan gry w billarda stwierdzam ze powinienes zaokrąglic kanty na stole poniewarz nie dalo by sie uderzyc wygodnie bili ktora znajduje sie tuz przy uzie, po drugie nie widze \"diamentow\" ( to sa takie guziczki na drewnie przy bandach) wielu osobom moze sie wydawac ze to tylko zaslepki na srubki ale tak niejest, uzy sa odrobinke za male i kije jesli to sa kije wydaja mi sie troszke za grube, mysle ze narazie wystarczy :D
Napisano 19 Listopad 200321 l Autor Odp. dla kamis 16 renderowalem standardowym renderem maxa. For all: Dzieki wielkie za wszelkie uwagi przydaly sie :) za niedlugo dokoncze moja scenke i pokaze ja. Narazie tylko w czesci poprawiona
Napisano 19 Listopad 200321 l sluchaj po pierwsze- za bardzo wlochaty - wyglada jak z materialu z ktorego sa zrobione pilki do tenisa i podrugie zmein sciane
Napisano 19 Listopad 200321 l bo popatrz- ta sciana wyglada jak tapeta - a powinno byc widac ze to cegly- naloz bumpa na nie ladnie i bedzie widac szpary miedzy ceglami i bedzie git :)