Napisano 12 Maj 200717 l Witam. Oto moje pierwsze (skończone) autko. Wiem, że scena jest ciemna ale takie było założenie. Błędy, które pewno się znajdą - postaram się poprawić w kolejnych realizacjach. Pozdrawiam.
Napisano 12 Maj 200717 l model ladny, niezlego klasyka wybrales za to masz plusa, lakier taki sobie, no i ten blur niezbyt pasuje, szyby za ciemne glownie przednia pokaz wiecej ujec, bo z tego malo widac pozdrowionka
Napisano 12 Maj 200717 l No :) Całkiem całkiem - Bajer! Więcej ujęć by się w sumie przydało i siateczka ;)
Napisano 12 Maj 200717 l Bardzo ładny kolor auta:) co do modelu nie najgorszy ale z takiego ujęcia ciężko je oceniać. Daj jeszcze jakieś siatki inne ujęcia;)
Napisano 12 Maj 200717 l ciekawy samochód, model nienajgorszy, lakier też ok, tylko ten motion blur lipny - nie sprawia wrażenia że samochód jedzie, jeszcze przyczepie się do opon bo wydają się za szerokie
Napisano 12 Maj 200717 l Faktycznie całkiem przyjemnie to wygląda... Ale myślałem, że zielony może być tylko Aston Martin :P Odrzuca też ten dziwny blur i szerokość opon (z tyłu to chyba 355 mu wpakowałeś :)) Poza tym okay ;-)
Napisano 13 Maj 200717 l Autor Dziękuje za komentarze. Dorzucam widok z boku, siatka pojawi się w najbliższym czasie. Mam nadzieję, że przy następnym modelu błędów będzie znacznie mniej. Co do opon to faktycznie są (za)szerokie:) Pozdrawiam.
Napisano 17 Maj 200717 l fajna praca... tylko nie moge oprzec sie wrazeniu ze przez ten lakier auto traci detal ktorego jest nie malo ... nie marnuj swojej pracy :) pokombinuj jeszcze ... chocby dla samego siebie ... pozdrawiam
Napisano 25 Maj 200717 l Autor Dorzucam siatki, tak jak obiecałem wcześniej:) Jeszcze raz dzieki za wszelkie opinie i uwagi Pozdrawiam i do kolejnego modelu.
Napisano 28 Maj 200717 l Calkiem niezla siatka, jest pare krzywizn. Przydalo by sie wiecej renderow, no i te opony .... ;]
Napisano 29 Maj 200717 l troche za szpanerskie kola mu walnoles i lakier troche nie teges i ponadto troszke plaski sie wydaje... ale nie jest zle