Napisano 17 Maj 200717 l nie bardzo wiem co napisac taki jeden renderek wrzucam jak narazie. jak znajde chwilke wrzuce siatke i LP. Soft: Maya 7.0
Napisano 17 Maj 200717 l model idzie w dobrym kierunku, ale na litość, zmień ten kolor!!!! nawet jezeli to tylko na próbę!
Napisano 17 Maj 200717 l ja nie mam takich dobrych oczu jak pecet i trudno mi powiedziec czy model ladny przez ten material ;] dolaczam sie wiec do tego co powiedzial raffaello ... zmien kolor ... najlepiej szary... pozdrawiam
Napisano 17 Maj 200717 l Model ladny ale wyglada jakby ktos go nie umiejetnie pomalowal jakims pendzlem :P
Napisano 17 Maj 200717 l model ładny, ale to znowu gallardo...ble coraz więcej tutaj tego pięknego samochodu :) ładny model się wydaje. popracuj nad prezentacją.
Napisano 21 Maj 200717 l Autor kolejne obrazki. nie zmienilo się zbyt wiele, tylko poprawilem tylne nadkole i kilka mniejszych nierownosci.
Napisano 21 Maj 200717 l Ładnie idze ^^ ale na masce widze mały błąd ( o ile to błąd) sprubój zweldować vertexy i pokaż siate :P
Napisano 27 Maj 200717 l Autor Poprawione przednie nadkole. Dodane pare mniejszych rzeczy. Narazie same siatki LP niestety nie mialem czasu na rendering. PS. Mam wrażenie, że coraz mniej dzieje sie na forum:(
Napisano 28 Maj 200717 l Autor Skoro nie ma chętnych skomentować mój model i pokazać błędy raczej nie będę umieszczał kontunuacji prac nad samochodem na forum.
Napisano 28 Maj 200717 l PS. Mam wrażenie, że coraz mniej dzieje sie na forum:( ja też ale jak pokazujesz siatki to ciężko cokolwiek oceniać poza siatką która jest chyba w miare dobra
Napisano 28 Maj 200717 l Autor Kiedy zaczynałem model nie był on przewidziany do wystawiania na forum, ale zleceniodawca się wycofał a nie lubie mnieć nieskończonych prac więc wrzuciłem żeby coś mnie motywowało. Nie wyszło to jednak tak jak sobie zaplanowałem;) A na zakończenie powiem tak: Życze wszystkim zebranym wesołych juwenaliów bo juwenalia polibudy czas zacząć:)