Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

nie bardzo wiem co napisac taki jeden renderek wrzucam jak narazie. jak znajde chwilke wrzuce siatke i LP.

Soft: Maya 7.0

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

model idzie w dobrym kierunku, ale na litość, zmień ten kolor!!!! nawet jezeli to tylko na próbę!

Napisano

ja nie mam takich dobrych oczu jak pecet i trudno mi powiedziec czy model ladny przez ten material ;]

dolaczam sie wiec do tego co powiedzial raffaello ... zmien kolor ... najlepiej szary...

pozdrawiam

Napisano
model ładny, ale to znowu gallardo...ble

coraz więcej tutaj tego pięknego samochodu :)

ładny model się wydaje. popracuj nad prezentacją.

Napisano
  • Autor

kolejne obrazki.

nie zmienilo się zbyt wiele, tylko poprawilem tylne nadkole i kilka mniejszych nierownosci.

lambo2rq9.th.jpglambo4lok1.th.jpglambo3lij5.th.jpglambo2luo3.th.jpglambo1log3.th.jpglambo1wy9.th.jpg

Napisano

Ładnie idze ^^ ale na masce widze mały błąd ( o ile to błąd) sprubój zweldować vertexy i pokaż siate :P

Napisano
  • Autor

Poprawione przednie nadkole. Dodane pare mniejszych rzeczy. Narazie same siatki LP niestety nie mialem czasu na rendering.

siatkod7.th.jpg

siatk2cb3.th.jpg

PS. Mam wrażenie, że coraz mniej dzieje sie na forum:(

Napisano
  • Autor

Skoro nie ma chętnych skomentować mój model i pokazać błędy raczej nie będę umieszczał kontunuacji prac nad samochodem na forum.

Napisano
PS. Mam wrażenie, że coraz mniej dzieje sie na forum:(
ja też ale jak pokazujesz siatki to ciężko cokolwiek oceniać poza siatką która jest chyba w miare dobra
Napisano
  • Autor

Kiedy zaczynałem model nie był on przewidziany do wystawiania na forum, ale zleceniodawca się wycofał a nie lubie mnieć nieskończonych prac więc wrzuciłem żeby coś mnie motywowało.

Nie wyszło to jednak tak jak sobie zaplanowałem;)

A na zakończenie powiem tak:

Życze wszystkim zebranym wesołych juwenaliów bo juwenalia polibudy czas zacząć:)