whitehawk Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 witam jestem nowy co by nie powiedziec zielony. pisze possta poniewaz juz od 3 tygodni probuje stworzyc konika szachowego i za nic nie moge tego zrobic. ja probuje zrobic to z box- ow i nadac prawie ksztalt konia szachowego , po czym wybieram msmooth i wychodzi - muminek :| jestem juz zdesperowany wiec prosze o jakies KONKRETNE porady kmoze jekiegos tutoraila ( video) bede dozgonnie wdzieczny. wiem ze dla wwas zadanie jest banalne ale od czegos trzeba zaczac, wiec ja zaczne od konia a wy ( prosba ) od pomocy z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 poszukaj na forum, jest taki tutek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 po czym wybieram msmooth i wychodzi - muminek :D Musisz używać chamfera na krawędziach. Poczytaj dowolne tutki o modelowaniu. Ten tutek, o którym pisał Topek zrobił nielot007, jeśli ułatwi ci to szukanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whitehawk Napisano 19 Maj 2007 Autor Share Napisano 19 Maj 2007 dziekuje za poswiecony czas ale link jest nieaktywny " You don't have permission to access /max3d/szachy.rar on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 20 Maj 2007 Share Napisano 20 Maj 2007 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=4384 i polecam zajrzec do naszego vortalowego FAQ na temat 3dmaxa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Maj 2007 Share Napisano 20 Maj 2007 Witam!! do jutra bedzie mozna sciagac znowu (ale tylko do 18 bedzie aktywne sciaganie,pozniej znowu blokada ) :) tak ze mozna sciagac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whitehawk Napisano 20 Maj 2007 Autor Share Napisano 20 Maj 2007 dziekuje serdecznie za pomoc natchneliscie mnie do dalszej pracy. ps. nielot - niezła robota topik off Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi