BLADE Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 ostatnio sobie dłubie coś takiego jak w załączniku... jest to rycerz chaosu ze świata warhammer'a. sporo niedoróbek itp. progress był znacznie większy ale zmiana systemu wcieła mi pliki. soft to blender. C&C oraz sugestie mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 a pokaż jeszcze inne ujęcia i siatkę, ale wygląda ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 fajny poczatek, postac napewno jescze sie rozwinie, ale te naramienniki ma jakies dziwne, raczej by mu ciezko bylo ruszac rekami ;), pewnie znasz, ale gdybys nie znal to tu sa swietnie zrobieni wojownicy chaosu: http://panzar.com/chaoswarrior.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 26 Maj 2007 Autor Share Napisano 26 Maj 2007 naramienniki wzorowane na koncepcie, nie jest to całkowity klon ale duże podobienstwo jest. wiec chyba je pozostawie ewentualnie troche przemodeluje. co do faktycznej uzyteczności to się zgodze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 27 Maj 2007 Autor Share Napisano 27 Maj 2007 zamieszczam siatke i troche inne ujęcie. domyślnie jednak planuje pokazać postać od frontu dlatego z boku czy tylu nie bedzie wyglądał rewelacyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 27 Maj 2007 Autor Share Napisano 27 Maj 2007 dla zainteresowanych concept. zaznaczam że nie chodziło mi o dokładne odwzorowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 27 Maj 2007 Share Napisano 27 Maj 2007 koncept bardzo fajny,model zapowiada sie ciekawie...troche mi nie graja proporcje ale to byc moze wina konceptu...proponuje mu dac jakies podloze i lepsze oswietlenie...keep working czekam na update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 27 Maj 2007 Autor Share Napisano 27 Maj 2007 wrzucam mały update. tarcza. nie jest idealna, troszke może sie wydawac pogięta itp ale narazie zostaje. zobaczymy jak wyjdzie z teksturami to wtedy zdecyduje co z nią zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 27 Maj 2007 Autor Share Napisano 27 Maj 2007 toporek jako szybki speed. jakies 10 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 27 Maj 2007 Share Napisano 27 Maj 2007 Od razu poznałem że to rycerz Khorn'e, więc dobry start ;). Tylko nie rób mu twarzy - nie powinno być jej widać, tylko mrok, czeluść i co najwyżej błysk czerwonych oczu (wiem, wiem - to takie opatrzone). Powodzenia w dalszej walce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 28 Maj 2007 Autor Share Napisano 28 Maj 2007 kolejny update. z niedociągnieć to rękawica jeszcze nie jest taka jak trzeba, buty, płaszcz narazie zarys tylko. reszta jak widać na renderze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swinger76 Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 Fajny temat ... zawsze mi sie takie modele podobały!I Twój też jest niezły!Jedyne co mi sie deczko nie widzi to te buty...a dokladnie stopy...jakies takie male sie wydaja...Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 29 Maj 2007 Autor Share Napisano 29 Maj 2007 kolejny update z teksturami testowymi (tylko proceduralne) drobne elementy poprawione, zamieniona rękawica itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 29 Maj 2007 Autor Share Napisano 29 Maj 2007 mini update. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jo_Anna Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 Bardzo ładnie wyszło z tymi teksturami. Ten topór bez tych trupich czaszek mi się bardziej podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 no nad materiałami i texturami trzeba jeszcze popracować ale model ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 No ładnie, ładnie to wychodzi:D:D model miły tekstury zrobisz fajne i będzie ok;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 Jak dla mnie to ta czerwień powinna być soczysta i ostra. Tutaj za bardzo przypomina rdze. A to chyba niedobrze. Tutaj, idealne malowanie moim zdaniem: http://www.markofchaos.fr/medias/artwork/Warriors%20of%20Chaos_Khorne_gdesign_03.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 Postać spoko tylko rogi bym poprawił. Są takie proste i bez wyrazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 30 Maj 2007 Autor Share Napisano 30 Maj 2007 witam ponownie. dodałem futro i jak na mój gust teraz jest ok. toporek obnizyłem, aczkoliek finalnie okaze sie jaka poza itp bedzie. pancerz zmatowiłem, lekko bo jednak to nie tektura. rozjasnilem tez lekko kolor rogami dopiero się zajme :) nawet materiału żadnego nie mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi