Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Na poczatek: projekt nie moj.

Sprawy techniczne: MAX8, Vray, photoshop.

kilka bugow wyskoczylo, ale juz to poprawiam wlasnie w nowym RC3 ;]

Wersja testowa, ktora umiescilem w testach w wipie. sorka, ze sie powtarzam, ale mam pytanie do Sansa - ---> skad brales te rosliny - podobne do konopii ? Xfrog to jest, a dokladniej, jak sie nazywala roslina? ( mozesz sie podzielic kawalkiem? ;)

wiem, dziwne pytanie ;)

no i rendery:

widok1bl2.th.jpg

.

.

.widok2ca5.th.jpg

.

.

.

widok3cw6.th.jpg

.

.

.

widok4kg7.th.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Marcin, nie widze w ustawieniach zadnego blur GI... :/ mam vraya RC3...

gdzie to jest dokladniej?

( dowiem sie moze, jak sie nazywa ta roslinka? cannabis, czy cos podobnego? :D hehehe, ale cannabis inaczej wyglada, jak krzak, a nie, jak cos kolo krzczek... )

pozdro

Napisano

W RC3 nie ma blurGI. :)

Może pokaż swoje ustawienia irr mapy.

A krzak spróbuj zrobić zwykłym scatter, powinno styknąć.

Napisano
  • Autor

RA, ustawienia sa na very low teraz, jako sec jest light cache... na 600 ze standardowymi ustawieniami... nie zmienialem nic. oprocz tych dwoch wartosci.

problem tkwi w tym, ze te obrazki byly robione na starszej wersji - 1.47... teraz sie robia juz na RC3 i nie ma problemu z tymi scianami... podesle pozniej wersje finalna...

Napisano

dokladnie...twoj problem moim zdaniem lezy w materialach a nie w ustawieniach renderu...

Napisano
  • Autor

wiem, wiem, czasu bylo malo.. ale nastepnym razem posiedze dluzej przy materialach. z tym glossy to racja, tez mi cos nie pasowalo, bylo chyba na 0,8 jakos tak, odbicia za bardzo rozmazane i ziarno wyskoczylo niepotrzebne.