Napisano 27 Maj 200718 l Odezwa艂 si臋 we mnie zew bur偶uja wizualofila i pomy艣la艂em 偶e mo偶e by tak czas na jakie Blu-Ray czy HDco艣tam, w ko艅cu ju偶 chyba z ca艂ych 10 film贸w wysz艂o, w tym HellBoy kt贸rego nawet ch臋tnie bym w wysokiej rozdzia艂ce zobaczy艂. I zonk. Nie u艣wiadczysz noralnego blurayromu bo musi by nagrywarka za kase o kt贸rej wstyd m贸wic. Czy kto艣 mo偶e wie kiedy pojawi si臋 toto w wersji dla zwyk艂ych 艣miertelnik贸w? a mo偶e si臋 pojawi艂o a ja si臋 tylko w googlach zagubi艂em?
Napisano 27 Maj 200718 l Toc to cena dla przecietnie zarabiajacego smiertelnika w tym kraju. Raty i kredyty sa ostatnio bardzo dostepne i zachecaja do podpisania cyrografu ;)
Napisano 27 Maj 200718 l Czy偶by tak cienko p艂acili w PI ale to pewnie bur偶uazyjna oszcz臋dno艣膰 si臋 odzywa HD dla 10 film贸w i HellBoya czy ja wiem.. :]
Napisano 27 Maj 200718 l za dwa lata Blu-Ray stanie si臋 standardem i spadnie do 200 z艂 ;) Troch臋 cierpliwo艣ci.
Napisano 28 Maj 200718 l Autor To nawet nie chodzi o sam膮 cene tylko wydac 2 tysie 偶eby jeden filmik obejrzec to troch臋 za du偶o:) Gdybym w PS gra艂 to mo偶e bym si臋 pozastanawia艂 ale tak to ja dzi臋kuje, poczekam:) Dziwna to imo metoda, wypuszcza najpierw filmy, potem nagrywarki za kosmiczn膮 kase a dopiero na szarym ko艅cu zwyk艂e odtwarzacze. No ale skoro nawet na jeden format si臋 zdecydowa nie mog膮...
Napisano 28 Maj 200718 l widzialem plyty w sklepie nie dla idiot贸w! raptem 50 GB a koszt adekwatny do pojemnosci! 50 Pln!;| ale poczekajmy z 2 lata!:) bedize tak jak z dvd
Napisano 28 Maj 200718 l tyle 偶e dvd tania艂o co艣 ko艂o 5 lat :P wprawdzie standartowi HD nied艂ugo stuknie trzydziestka ale to si臋 chyba nie liczy. :P
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto