biglebowsky Napisano 27 Maj 2007 Napisano 27 Maj 2007 Odezwał się we mnie zew burżuja wizualofila i pomyślałem że może by tak czas na jakie Blu-Ray czy HDcośtam, w końcu już chyba z całych 10 filmów wyszło, w tym HellBoy którego nawet chętnie bym w wysokiej rozdziałce zobaczył. I zonk. Nie uświadczysz noralnego blurayromu bo musi by nagrywarka za kase o której wstyd mówic. Czy ktoś może wie kiedy pojawi się toto w wersji dla zwykłych śmiertelników? a może się pojawiło a ja się tylko w googlach zagubiłem?
Lis Napisano 27 Maj 2007 Napisano 27 Maj 2007 Jest już od paru miesiący. Nazywa się PlayStation 3. Koszt to 2000zł.
Knysha Napisano 27 Maj 2007 Napisano 27 Maj 2007 Toc to cena dla przecietnie zarabiajacego smiertelnika w tym kraju. Raty i kredyty sa ostatnio bardzo dostepne i zachecaja do podpisania cyrografu ;)
Mr Pank Napisano 27 Maj 2007 Napisano 27 Maj 2007 Czyżby tak cienko płacili w PI ale to pewnie burżuazyjna oszczędność się odzywa HD dla 10 filmów i HellBoya czy ja wiem.. :]
Jonasz_Real Napisano 27 Maj 2007 Napisano 27 Maj 2007 za dwa lata Blu-Ray stanie się standardem i spadnie do 200 zł ;) Trochę cierpliwości.
biglebowsky Napisano 28 Maj 2007 Autor Napisano 28 Maj 2007 To nawet nie chodzi o samą cene tylko wydac 2 tysie żeby jeden filmik obejrzec to trochę za dużo:) Gdybym w PS grał to może bym się pozastanawiał ale tak to ja dziękuje, poczekam:) Dziwna to imo metoda, wypuszcza najpierw filmy, potem nagrywarki za kosmiczną kase a dopiero na szarym końcu zwykłe odtwarzacze. No ale skoro nawet na jeden format się zdecydowa nie mogą...
Knysha Napisano 28 Maj 2007 Napisano 28 Maj 2007 Kasa, wszystko chodzi o kase... jasnie nam kupujacych ;)
Bruneq Napisano 28 Maj 2007 Napisano 28 Maj 2007 widzialem plyty w sklepie nie dla idiotów! raptem 50 GB a koszt adekwatny do pojemnosci! 50 Pln!;| ale poczekajmy z 2 lata!:) bedize tak jak z dvd
Master Kiełbaster Napisano 28 Maj 2007 Napisano 28 Maj 2007 tyle że dvd taniało coś koło 5 lat :P wprawdzie standartowi HD niedługo stuknie trzydziestka ale to się chyba nie liczy. :P
Rekomendowane odpowiedzi