Napisano 27 Maj 200717 l Odezwał się we mnie zew burżuja wizualofila i pomyślałem że może by tak czas na jakie Blu-Ray czy HDcośtam, w końcu już chyba z całych 10 filmów wyszło, w tym HellBoy którego nawet chętnie bym w wysokiej rozdziałce zobaczył. I zonk. Nie uświadczysz noralnego blurayromu bo musi by nagrywarka za kase o której wstyd mówic. Czy ktoś może wie kiedy pojawi się toto w wersji dla zwykłych śmiertelników? a może się pojawiło a ja się tylko w googlach zagubiłem?
Napisano 27 Maj 200717 l Toc to cena dla przecietnie zarabiajacego smiertelnika w tym kraju. Raty i kredyty sa ostatnio bardzo dostepne i zachecaja do podpisania cyrografu ;)
Napisano 27 Maj 200717 l Czyżby tak cienko płacili w PI ale to pewnie burżuazyjna oszczędność się odzywa HD dla 10 filmów i HellBoya czy ja wiem.. :]
Napisano 27 Maj 200717 l za dwa lata Blu-Ray stanie się standardem i spadnie do 200 zł ;) Trochę cierpliwości.
Napisano 28 Maj 200717 l Autor To nawet nie chodzi o samą cene tylko wydac 2 tysie żeby jeden filmik obejrzec to trochę za dużo:) Gdybym w PS grał to może bym się pozastanawiał ale tak to ja dziękuje, poczekam:) Dziwna to imo metoda, wypuszcza najpierw filmy, potem nagrywarki za kosmiczną kase a dopiero na szarym końcu zwykłe odtwarzacze. No ale skoro nawet na jeden format się zdecydowa nie mogą...
Napisano 28 Maj 200717 l widzialem plyty w sklepie nie dla idiotów! raptem 50 GB a koszt adekwatny do pojemnosci! 50 Pln!;| ale poczekajmy z 2 lata!:) bedize tak jak z dvd
Napisano 28 Maj 200717 l tyle że dvd taniało coś koło 5 lat :P wprawdzie standartowi HD niedługo stuknie trzydziestka ale to się chyba nie liczy. :P