Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Dawno, dawno temu, gdy ledwo umiałem chodzić (może trochę później), miałem na video taki film animowany, który teraz poszukuję. Problem w tym, że nie znam tytułu :/ Przychodzi mi do głowy "Alicja w krainie czarów" (albo "po drugiej stronie lustra"), ale przekopując google i patrząc na plakaty i kadry z tego filmu widzę, że nie o to mi chodzi.

Jedyne co pamiętam z tego filmu to to, że akcja dzieje się w chmurach - kolorystyka cukierkowa, różowa. Były chyba jakieś auta/pojazdy z obłoczków etc. ogólnie wszysko gdzieś w chmurach, pojawiały sie tęcze itd. Nie pamiętam bohaterów - czy byli ludźmi, teletubisiami czy czymkolwiek innym :)

Gdyby ktoś znał tytuł lub cokolwiek, co pozwoli zidentfikować ten film, byłbym wdzięczny :)

Pozdrawiam

Piotrek

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mi się kojarzy to z takimi kolorowymi kucykami:) To był film animowany, chyba nawet cały serial.

Napisano

Moze taki stary animowany film o chlopcu ktory wspial sie po fasoli do zamku chmurach i tam musial stawic czola zlej krolowej ktora zamienila wszystkich w zwierzeta bodajze:P ?:P

Zeby ni pisac nastepnego postu, znalazlem okladke tej bajki. to to?

689876h.jpg

Napisano

a mnie z tymi misiami, mieszkaly w chmurach i sie tak kochaly ;P

mialy narysowane rozne serduszka na brzuchach i takie tam i puszczaly promienie z tego;P

he he he he he he he he he

pieter zdradz sekret do czego Ci to?

Napisano
  • Autor

No właśnie ie pamiętam tego :/

tadzio - coś mi świta - chyba z tymi serduszkami to było.

Znasz tytuł?

SSn4k3 - nie to nie to. To był milusi film, a nie o okrutnej królowej i zmaganiu człowieka ze złem ;D

Napisano

hehehehe a to nie był przypadkiem serial? wieczorynka znaczy sie :P fajna była :P

Napisano
  • Autor
  tadzio napisał:

do czego Ci to?

No jak to do czego? :)

sanki napisał:

kazdy to zna :-)

Teraz już tak :D

Dzięki sanki, o to właśnie chodziło.

A była jakaś pełnometrażowa wersja?

Napisano

nom to one;P

zbrodnicze misie;P

ja nadal nie wiem do czego Ci to, ale tak tajemniczo odpowiadasz, ze chyba juz nie chce wiedziec...;)

pozdr