Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak po po│udniu wszed│em na forum to myÂla│em, ┐e mi siŕ monitor popsu│:) Co wy na t▒ ciemnotŕ:D

P.S. nie nale┐y braŠ dos│ownie ostatniego wyrazu:D

Bacry

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

co do gory to zmienie to logo ... narazie niech takie jest - dopuki nie bede mial chwilki czasu ... wiem ze jest takie sobie ... ale popracuje nad nim ...

cya ...

Napisano

witam!!!

Adek cos ty zrobil ??? :-) wip jest ale nie potrzebnie przebodowales cale forum :-) no nie moge sie przyzwyczic ale jakos to bedzie :-) ale dzial wip wyglada spko :-)

pozdro

Napisano

Witam,

Kilka godzin braku dostepu w godzinach wieczornych w ciagu ostatnich 2 dni sugerowalo, ze cos sie stanie... no i sie stalo :D

Jest wporzadku - kupa roboty :-)

Pozdrawiam

K.I.

Napisano

witam!

w pierwszym momencie zaczalem regulowac kolory w monitorze;) ale juz sie przyzwyczailem :) nowa forma nawet mi sie podoba, tylko jak rusza nowe dzialy to trzeba bedzie spedzac tu wiecej czasu;) (drogiego czasu tepso! ) :)

Napisano

Mam nadziejŕ, ┐e Adek zmieni te przyciski. Niby czytelny jasny tekst na czarnym tle, ale to nie bardzo wygl▒da. Jako siŕ do nich nie mogŕ przyzwyczaiŠ. W dodatku jakie takie kropki tam wyskakuj▒. Ale mo┐e siŕ czepiam, mo┐e siŕ przyzwyczajŕ:)

Bacry:o

Napisano

Podobaj▒ mi siŕ te zmiany, ale zgodzŕ siŕ z Bracy w jednej kwestii. Przyciski faktycznie teraz za bardzo siŕ odcinaj▒ od t│a, powinny byŠ stanowczo ciemniejsze, bo teraz to siŕ ╝le czyta, jak one tak Âwiec▒ po oczach. A co do logo, to mo┐e ma│y konkursik, tak jak by│o na forum3D?? Co wy na to?