Bacry Napisano 29 Październik 2002 Napisano 29 Październik 2002 Jak po po│udniu wszed│em na forum to myÂla│em, ┐e mi siŕ monitor popsu│:) Co wy na t▒ ciemnotŕ:D P.S. nie nale┐y braŠ dos│ownie ostatniego wyrazu:D Bacry
Bacry Napisano 29 Październik 2002 Autor Napisano 29 Październik 2002 LUDZIE jest WIP:) Prze┐yje nawet t▒ ciemnotŕ;) A powiedzcie jak du┐e pliki mo┐na do│▒czaŠ:) Zaraz co podeÂlŕ. Bacry
Bacry Napisano 29 Październik 2002 Autor Napisano 29 Październik 2002 Fajnie tak z Adkiem przeżywać update. Tyle nowych tematów, chyba Adek dostał jakiegoś nowego twardego dyska:) Bacry
marczak Napisano 29 Październik 2002 Napisano 29 Październik 2002 nooo fajnie teraz wyglada :) ciekawe czy nowe dzialy beda tak samo zywe jak dzial Maxscript ;) a coz to takiego to IMS ?
adek Napisano 29 Październik 2002 Napisano 29 Październik 2002 postaram sie aby byly zywe ! I tu rowniez prosba do moderatorow o reklame :))
adek Napisano 29 Październik 2002 Napisano 29 Październik 2002 co do gory to zmienie to logo ... narazie niech takie jest - dopuki nie bede mial chwilki czasu ... wiem ze jest takie sobie ... ale popracuje nad nim ... cya ...
brushe Napisano 29 Październik 2002 Napisano 29 Październik 2002 mi sie bardzo podobaja nowe dzialy zwlaszcza 2d wielkie dzieki bo sam czesciej jednak pracuje przy cyzms takim, moze sie czlowiek czegos douczy
KLICEK Napisano 29 Październik 2002 Napisano 29 Październik 2002 witam!!! Adek cos ty zrobil ??? :-) wip jest ale nie potrzebnie przebodowales cale forum :-) no nie moge sie przyzwyczic ale jakos to bedzie :-) ale dzial wip wyglada spko :-) pozdro
Gyh Napisano 29 Październik 2002 Napisano 29 Październik 2002 Witam, Kilka godzin braku dostepu w godzinach wieczornych w ciagu ostatnich 2 dni sugerowalo, ze cos sie stanie... no i sie stalo :D Jest wporzadku - kupa roboty :-) Pozdrawiam K.I.
mckan1 Napisano 29 Październik 2002 Napisano 29 Październik 2002 witam! w pierwszym momencie zaczalem regulowac kolory w monitorze;) ale juz sie przyzwyczailem :) nowa forma nawet mi sie podoba, tylko jak rusza nowe dzialy to trzeba bedzie spedzac tu wiecej czasu;) (drogiego czasu tepso! ) :)
DareecKi Napisano 29 Październik 2002 Napisano 29 Październik 2002 Na pocz▒tku pomyÂla│em co siŕ spie..., ale pˇ╝niej po dok│adnych oglŕdzinach nawet mi siŕ spodoba│o :) JESTEM NA TAK :D
Bacry Napisano 30 Październik 2002 Autor Napisano 30 Październik 2002 Mam nadziejŕ, ┐e Adek zmieni te przyciski. Niby czytelny jasny tekst na czarnym tle, ale to nie bardzo wygl▒da. Jako siŕ do nich nie mogŕ przyzwyczaiŠ. W dodatku jakie takie kropki tam wyskakuj▒. Ale mo┐e siŕ czepiam, mo┐e siŕ przyzwyczajŕ:) Bacry:o
Bacry Napisano 30 Październik 2002 Autor Napisano 30 Październik 2002 A jeszcze jedno po co s▒ \"pytania i odpowiedzi\". W \"komentarze propozycje\" nie wystarcz▒???
GrafMax Napisano 30 Październik 2002 Napisano 30 Październik 2002 Podobaj▒ mi siŕ te zmiany, ale zgodzŕ siŕ z Bracy w jednej kwestii. Przyciski faktycznie teraz za bardzo siŕ odcinaj▒ od t│a, powinny byŠ stanowczo ciemniejsze, bo teraz to siŕ ╝le czyta, jak one tak Âwiec▒ po oczach. A co do logo, to mo┐e ma│y konkursik, tak jak by│o na forum3D?? Co wy na to?
Rekomendowane odpowiedzi