Napisano 29 Październik 200222 l Jak po po│udniu wszed│em na forum to myÂla│em, ┐e mi siŕ monitor popsu│:) Co wy na t▒ ciemnotŕ:D P.S. nie nale┐y braŠ dos│ownie ostatniego wyrazu:D Bacry
Napisano 29 Październik 200222 l Autor LUDZIE jest WIP:) Prze┐yje nawet t▒ ciemnotŕ;) A powiedzcie jak du┐e pliki mo┐na do│▒czaŠ:) Zaraz co podeÂlŕ. Bacry
Napisano 29 Październik 200222 l Autor Fajnie tak z Adkiem przeżywać update. Tyle nowych tematów, chyba Adek dostał jakiegoś nowego twardego dyska:) Bacry
Napisano 29 Październik 200222 l nooo fajnie teraz wyglada :) ciekawe czy nowe dzialy beda tak samo zywe jak dzial Maxscript ;) a coz to takiego to IMS ?
Napisano 29 Październik 200222 l postaram sie aby byly zywe ! I tu rowniez prosba do moderatorow o reklame :))
Napisano 29 Październik 200222 l co do gory to zmienie to logo ... narazie niech takie jest - dopuki nie bede mial chwilki czasu ... wiem ze jest takie sobie ... ale popracuje nad nim ... cya ...
Napisano 29 Październik 200222 l mi sie bardzo podobaja nowe dzialy zwlaszcza 2d wielkie dzieki bo sam czesciej jednak pracuje przy cyzms takim, moze sie czlowiek czegos douczy
Napisano 29 Październik 200222 l witam!!! Adek cos ty zrobil ??? :-) wip jest ale nie potrzebnie przebodowales cale forum :-) no nie moge sie przyzwyczic ale jakos to bedzie :-) ale dzial wip wyglada spko :-) pozdro
Napisano 29 Październik 200222 l Witam, Kilka godzin braku dostepu w godzinach wieczornych w ciagu ostatnich 2 dni sugerowalo, ze cos sie stanie... no i sie stalo :D Jest wporzadku - kupa roboty :-) Pozdrawiam K.I.
Napisano 29 Październik 200222 l witam! w pierwszym momencie zaczalem regulowac kolory w monitorze;) ale juz sie przyzwyczailem :) nowa forma nawet mi sie podoba, tylko jak rusza nowe dzialy to trzeba bedzie spedzac tu wiecej czasu;) (drogiego czasu tepso! ) :)
Napisano 29 Październik 200222 l Na pocz▒tku pomyÂla│em co siŕ spie..., ale pˇ╝niej po dok│adnych oglŕdzinach nawet mi siŕ spodoba│o :) JESTEM NA TAK :D
Napisano 30 Październik 200222 l Autor Mam nadziejŕ, ┐e Adek zmieni te przyciski. Niby czytelny jasny tekst na czarnym tle, ale to nie bardzo wygl▒da. Jako siŕ do nich nie mogŕ przyzwyczaiŠ. W dodatku jakie takie kropki tam wyskakuj▒. Ale mo┐e siŕ czepiam, mo┐e siŕ przyzwyczajŕ:) Bacry:o
Napisano 30 Październik 200222 l Autor A jeszcze jedno po co s▒ \"pytania i odpowiedzi\". W \"komentarze propozycje\" nie wystarcz▒???
Napisano 30 Październik 200222 l Podobaj▒ mi siŕ te zmiany, ale zgodzŕ siŕ z Bracy w jednej kwestii. Przyciski faktycznie teraz za bardzo siŕ odcinaj▒ od t│a, powinny byŠ stanowczo ciemniejsze, bo teraz to siŕ ╝le czyta, jak one tak Âwiec▒ po oczach. A co do logo, to mo┐e ma│y konkursik, tak jak by│o na forum3D?? Co wy na to?