kliment woroszyłow Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 Dla mających watpliwosci co wybrac..zamieszczam linka do artykułu...warto przeczytać. pozdrawiam, kliment! link: http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=2153-4 mam nadzieje ze nie wszyscy widzieli.
arev Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 Panie, to stary artykuł jest :D W podforum V-Raya w benchamrku zetknęły się już dwu i czterordzeniowce z tym samym zegarem. Fajne te quady :)
kliment woroszyłow Napisano 4 Czerwiec 2007 Autor Napisano 4 Czerwiec 2007 oj no wiem ze stary..ale wciaz sie pojawiaja userzy którzy o to pytaja a moze nie widzieli artykułu... no ale jesli nic nie wnosi prosze modków o usunięcie topiku.
miriam Napisano 5 Czerwiec 2007 Napisano 5 Czerwiec 2007 oj no wiem ze stary..ale wciaz sie pojawiaja userzy którzy o to pytaja a moze nie widzieli artykułu... no ale jesli nic nie wnosi prosze modków o usunięcie topiku. Nie widzę takiej potrzeby ;), imo artykuł jest dobry, trza by u nas coś takiego w końcu zorganizować.
Rekomendowane odpowiedzi