allied Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 Czym sie roznij Vray free od komercyjnego??
allied Napisano 23 Listopad 2003 Autor Napisano 23 Listopad 2003 Mowie o VRayFree10903m_R4R5. Chce przede wszystkim wiedziec czy zawiera on swoje materialy i oswietlenie. PS producent nic o tym nie pisze
Simon623 Napisano 24 Listopad 2003 Napisano 24 Listopad 2003 Proszę powiedz mi gdzie wsadzić poszczególne pliki z tego v-ray\'a free.
allied Napisano 24 Listopad 2003 Autor Napisano 24 Listopad 2003 Plik VRender40.dlr do PLUGINS a pliki dll do ktalogu glownego.
Simon623 Napisano 24 Listopad 2003 Napisano 24 Listopad 2003 Dzięki za pomoc. A co do twojego pytania: czym się różnią? To ja zainstalowałem sobie wersje demo i zobaczyłem, że tam w oknie render jest 2 razy więcej opcji. Wersja demo w tym przypadko, jest to wersja pełna z ograniczonym czasem eksploatacji ( bodajże do grudnia). Jak chcesz, to sobie sprawdź. Na moje oko wersja free posiada tylko podstawowe narzędzia.
Gość KRUChY Napisano 7 Styczeń 2004 Napisano 7 Styczeń 2004 niestety Vray free nie ma materialow, ani swiatel,, ani wiekszosci funkcji jakie ma adv. i jakie mozna znalesc na tutsach evermotion. co prawda reneruje ok (choc zlozonych scen nie probowalem), w koncu to ten sam engine obliczeniowy.
mgent Napisano 17 Styczeń 2004 Napisano 17 Styczeń 2004 to ja mam jeszcze dwa pytanka ! czy da sie sciągnąć wersjie adv. czy tylko free i demo ! a drugie pytanko to czy komuś wyskakują w wersji demo 10903n takie małe przezroczyste napisy vray po ręderingu ??
Gość qduati Napisano 18 Luty 2004 Napisano 18 Luty 2004 HI! załadowałem Vray free potem dorzuciłem demo i mam free z materiałem i światłem!! PS. coś wyskakuje przy uruchamianiu max\'a ale renderuje
Yelon Napisano 5 Kwiecień 2004 Napisano 5 Kwiecień 2004 Czy VRay Free pozwala na renderowanie prac do TV .Czy to jest darmowy program tak jak texporter czy tylko do domowej pracy bez zastosowań komercyjnych. Jest tam dobry deph of field i antialiasing a w scilanie jest do niczego ale nie chcę żeby ktoś potem ścigał mnie za nielegalne użycie oprogramowania (hee..jeśli się dowiedzą że to w VRayu było robione)
JunioR Napisano 16 Październik 2005 Napisano 16 Październik 2005 ale dziwny wątek spadam z tąd hehheheh, racja, racja
MaGuu Napisano 16 Październik 2005 Napisano 16 Październik 2005 ale dziwny wątek spadam z tąd pisze sie stąd ;)
piotrek Napisano 16 Październik 2005 Napisano 16 Październik 2005 Yah Dua Vray Ore Laptopoooo Co to znaczy? Musi znaczyć coś bardzo ważnego, bo w innym wypadku po co odkopywać stary wątek.
Rekomendowane odpowiedzi