nesq Napisano 22 Listopad 2003 Share Napisano 22 Listopad 2003 zrobiłem kilka czołgów ostatnich dni\\miechów :) Ten zrobiłem jakoś w sierpniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nesq Napisano 22 Listopad 2003 Autor Share Napisano 22 Listopad 2003 22 listopad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nesq Napisano 22 Listopad 2003 Autor Share Napisano 22 Listopad 2003 23 listopad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kora Napisano 22 Listopad 2003 Share Napisano 22 Listopad 2003 wydaja mi sie strasznie delikatne:) lufa na jadgpantherze patrzy mi sie na krzywa, ale moze ja to widze krzywo, moze przez to ujecie tak mi sie zdaje.... pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nesq Napisano 23 Listopad 2003 Autor Share Napisano 23 Listopad 2003 AAAA... I podkreślam, że mam 15 lat :-) Bawie sie w maxa od sierpinia 2002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 24 Listopad 2003 Share Napisano 24 Listopad 2003 i dostales brazila pod choinke :P a co do modelow OK i to bardzo jak na staz i ogolny wiek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 24 Listopad 2003 Share Napisano 24 Listopad 2003 Te dwa ostatnie obrazki stasznie ciemne !! Nic nie widzę !! Pierwszy...domyslam się, że to T-34...całkiem ładny ;) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 24 Listopad 2003 Share Napisano 24 Listopad 2003 Pracuj pracuj. Wszystko to na razie wygląda na nie wykończone. Szczegółów sporo, ale brakuje mi jakiegoś zacięcia. Poza tym niektóre czołgi (imitacja t-34, za długa lufa \'podobnie w panterze\', właz i ten boczny wizjerek) nie są zupełnie podobne do swoich realnych odpowiedników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 24 Listopad 2003 Share Napisano 24 Listopad 2003 ja bym sie tak nie chwalil- 15 lat, popatrz na prace SCORPIEGO :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 25 Listopad 2003 Share Napisano 25 Listopad 2003 no calkiem w pyte modelik .......ten ostatni :D. Ciekawe jakbys sie uporal z czolgami wspolczesnymi :) albo z jakims samolotem :) ps. lubisz klimaty z II WŚ?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 25 Listopad 2003 Share Napisano 25 Listopad 2003 wow ladne, 23 listopad modelowalem cus takiego z kartonu tyle ze to byla pantera G a nie sdkfz jagdpantera V, pozatym lubie czolgi. mnie sie naprawde podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nesq Napisano 25 Listopad 2003 Autor Share Napisano 25 Listopad 2003 Pionier, lubie klimaciki ww2 :) Zrobilem niedawno taki oto samolocik : YAKOLEV 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 25 Listopad 2003 Share Napisano 25 Listopad 2003 samolot sory ale jest do dupy widziales ty kiedys zeby skrzydla byly takie ? no chyba ze mi udowodnisz to zwroce honor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 26 Listopad 2003 Share Napisano 26 Listopad 2003 no troszeczke spartoliłem...hyhy nie lubie samolotów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cezar Napisano 27 Listopad 2003 Share Napisano 27 Listopad 2003 Jak mozna cos skrytykowac (jako ze sie interesuje wwII a szczegolnie uzbrojeniem) To generalnie ladnie to wyglada ale jednak widac ze to jest modelowane ten t-34 to z ta wiezyczka zdeka przesadziles, bo moze i faktycznie nieposiadala spawan pod kontem 90 stopni ale jednak to niewygladalo jak jedna wielka kula :D Wracajac jeszcze do modelu t-34 to jako ze to byl czolg produkowany w przeciagu paru dni posiadal widoczne miejsca po ucieciu kawalkow blachy i spawania bylo widac na 2 kilometry, pozatym te beczki na paliwo itp to takie zdeka z filmu wziete :D Co do tworow III rzeczy to mniej wiecej podobnie odwrociles miejsca gdzie byly spawania robione prawie 90 stopni do tych odlewanych czysto w metalu :} wystarcza tylko niewielkie poprawki. I jak dla mnie to jest troche zamalo szczegolow ktorych nienaprawisz samymi texturkami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 8 Grudzień 2003 Share Napisano 8 Grudzień 2003 Mam pytankoi skąd wziąć dobre blueprinty czołgów?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.ux Napisano 8 Grudzień 2003 Share Napisano 8 Grudzień 2003 Zobacz na www.suurland.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi