Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wydaja mi sie strasznie delikatne:) lufa na jadgpantherze patrzy mi sie na krzywa, ale moze ja to widze krzywo, moze przez to ujecie tak mi sie zdaje....

pzdr

Napisano

Pracuj pracuj. Wszystko to na razie wygląda na nie wykończone. Szczegółów sporo, ale brakuje mi jakiegoś zacięcia. Poza tym niektóre czołgi (imitacja t-34, za długa lufa \'podobnie w panterze\', właz i ten boczny wizjerek) nie są zupełnie podobne do swoich realnych odpowiedników.

Napisano

no calkiem w pyte modelik .......ten ostatni :D. Ciekawe jakbys sie uporal z czolgami wspolczesnymi :) albo z jakims samolotem :)

ps.

lubisz klimaty z II WŚ??

pozdro

Napisano

wow ladne, 23 listopad modelowalem cus takiego z kartonu tyle ze to byla pantera G a nie sdkfz jagdpantera V, pozatym lubie czolgi. mnie sie naprawde podoba

Napisano

Jak mozna cos skrytykowac (jako ze sie interesuje wwII a szczegolnie uzbrojeniem) To generalnie ladnie to wyglada ale jednak widac ze to jest modelowane ten t-34 to z ta wiezyczka zdeka przesadziles, bo moze i faktycznie nieposiadala spawan pod kontem 90 stopni ale jednak to niewygladalo jak jedna wielka kula :D

Wracajac jeszcze do modelu t-34 to jako ze to byl czolg produkowany w przeciagu paru dni posiadal widoczne miejsca po ucieciu kawalkow blachy i spawania bylo widac na 2 kilometry, pozatym te beczki na paliwo itp to takie zdeka z filmu wziete :D

Co do tworow III rzeczy to mniej wiecej podobnie odwrociles miejsca gdzie byly spawania robione prawie 90 stopni do tych odlewanych czysto w metalu :} wystarcza tylko niewielkie poprawki.

I jak dla mnie to jest troche zamalo szczegolow ktorych nienaprawisz samymi texturkami :D

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności