Napisano 22 Listopad 200321 l zrobiłem kilka czołgów ostatnich dni\\miechów :) Ten zrobiłem jakoś w sierpniu.
Napisano 22 Listopad 200321 l wydaja mi sie strasznie delikatne:) lufa na jadgpantherze patrzy mi sie na krzywa, ale moze ja to widze krzywo, moze przez to ujecie tak mi sie zdaje.... pzdr
Napisano 23 Listopad 200321 l Autor AAAA... I podkreślam, że mam 15 lat :-) Bawie sie w maxa od sierpinia 2002
Napisano 24 Listopad 200321 l i dostales brazila pod choinke :P a co do modelow OK i to bardzo jak na staz i ogolny wiek :)
Napisano 24 Listopad 200321 l Te dwa ostatnie obrazki stasznie ciemne !! Nic nie widzę !! Pierwszy...domyslam się, że to T-34...całkiem ładny ;) Pozdr
Napisano 24 Listopad 200321 l Pracuj pracuj. Wszystko to na razie wygląda na nie wykończone. Szczegółów sporo, ale brakuje mi jakiegoś zacięcia. Poza tym niektóre czołgi (imitacja t-34, za długa lufa \'podobnie w panterze\', właz i ten boczny wizjerek) nie są zupełnie podobne do swoich realnych odpowiedników.
Napisano 25 Listopad 200321 l no calkiem w pyte modelik .......ten ostatni :D. Ciekawe jakbys sie uporal z czolgami wspolczesnymi :) albo z jakims samolotem :) ps. lubisz klimaty z II WŚ?? pozdro
Napisano 25 Listopad 200321 l wow ladne, 23 listopad modelowalem cus takiego z kartonu tyle ze to byla pantera G a nie sdkfz jagdpantera V, pozatym lubie czolgi. mnie sie naprawde podoba
Napisano 25 Listopad 200321 l Autor Pionier, lubie klimaciki ww2 :) Zrobilem niedawno taki oto samolocik : YAKOLEV 7
Napisano 25 Listopad 200321 l samolot sory ale jest do dupy widziales ty kiedys zeby skrzydla byly takie ? no chyba ze mi udowodnisz to zwroce honor...
Napisano 27 Listopad 200321 l Jak mozna cos skrytykowac (jako ze sie interesuje wwII a szczegolnie uzbrojeniem) To generalnie ladnie to wyglada ale jednak widac ze to jest modelowane ten t-34 to z ta wiezyczka zdeka przesadziles, bo moze i faktycznie nieposiadala spawan pod kontem 90 stopni ale jednak to niewygladalo jak jedna wielka kula :D Wracajac jeszcze do modelu t-34 to jako ze to byl czolg produkowany w przeciagu paru dni posiadal widoczne miejsca po ucieciu kawalkow blachy i spawania bylo widac na 2 kilometry, pozatym te beczki na paliwo itp to takie zdeka z filmu wziete :D Co do tworow III rzeczy to mniej wiecej podobnie odwrociles miejsca gdzie byly spawania robione prawie 90 stopni do tych odlewanych czysto w metalu :} wystarcza tylko niewielkie poprawki. I jak dla mnie to jest troche zamalo szczegolow ktorych nienaprawisz samymi texturkami :D