tofikstar Napisano 5 Czerwiec 2007 Napisano 5 Czerwiec 2007 Witam to moje pierwsze prace wiec szalu nie ma :)) zrobilem je w Corelu touchpadem bo myszki niestety narazie nie mam ani tabletu ale juz nie dlugo :) nie jestem pewny czy dobrze to tu wszystko umiescilem wiec jak nie to sory. Ps.krytyka mile widziana bo chce sie jak najwiecej nauczyc .Pozdrawiam ............widze ze DiaboLama sie spodobala wiec wrzucam jeszcze jedna tym razem krolik i tez robiony touchpadem ale jutro juz ide po myszke chyba ze podlacze tableta :) bo jakos sie z tym zbieram i zbieram :)
shi Napisano 5 Czerwiec 2007 Napisano 5 Czerwiec 2007 haha - niezle jako pierwsza włączyłem 3ke i mysle >> o co caman? aż sobie nagle uświadomiłem ze nie bocianolamy nie istnieją :) bocianolama spoko pozostałe pracki nicspecjalnego
leszek_lenia Napisano 6 Czerwiec 2007 Napisano 6 Czerwiec 2007 tez kiedys takie robilem :D moge pokazac: http://images12.fotosik.pl/62/07a676f22fc02236.jpg nr 3 najlepsze :]
purple Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 hehe ;D podziw za w y t r w a ł o ś ć (touchpad);) jakbyś taką miał przy tablecie,to już bez śmiechów- po jakimś czasie,byś mógł wymiatać:)
Azakiel Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 G E N I A L N E !!! szczególnie ta http://www.max3d.pl/forum/attachment.php?attachmentid=46310&d=1181071711 co za swoboda wyrazu, co za świeże spojrzenie na kolory, światło, kompozycję, zerwanie z utartymi schematami...po prostu MISZCZ :] Tak mi sie spodobały że od razu tę z różowymi kółkami wrzuciłem sobie na pulpit, od razu się przyjemniej siedzi przy komputerze ;-)
o r o Napisano 28 Czerwiec 2007 Napisano 28 Czerwiec 2007 ten ostatni, to nadaje się na kandydata na piątego teletubisia ;D ...nie potrafie ocenić tych dziwadł pod względem warsztatu, ale zdecydowanie obrazki mają w sobie coś ;D
miriam Napisano 28 Czerwiec 2007 Napisano 28 Czerwiec 2007 tofikstar - zmień nazwę wątku na zgodny z REGULAMINEM, np. Teczka2D - tofikstar lub podobnie.
tofikstar Napisano 19 Listopad 2007 Autor Napisano 19 Listopad 2007 dzieki za porady .postaram sie cos wrzucic juz niebawem
masz)rum Napisano 19 Listopad 2007 Napisano 19 Listopad 2007 Ej genialna bocianolama, no i oczywiście respect za touchpada, mi się nim ciężko klika ikonki a co dopiero rysować ;] Witamy na Maxie i czekamy na więcej! Pozdrawiam!
zgred Napisano 19 Listopad 2007 Napisano 19 Listopad 2007 bocianolama fajnie wyszla nawet, ale reszta wyglada jak w tvp 1 w "domowym przedszkolu".
tofikstar Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Napisano 18 Grudzień 2007 ten zajac mial byc caly ale nie mialem czasu wiec jest na razie kawalek :))
Rekomendowane odpowiedzi