Loozack Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 Witam, praktycznie codziennie między 21:00 a 22:00 zakładam serwer, na którym razem ze znajomymi gramy po sieci w Call of Duty 2 (v1.0), ale jak wiadomo im więcej ludzi tym większa zabawa, a więc zapraszam każdego chętnego, aby się do nas dołączył :) Poniżej napiszę co należy zrobić: - zainstalować Call of Duty 2 :P - ściągnąć program Hamachi (tworzy virtualną sieć lan), najlepiej stąd http://www.hamachi.pl - dołączyć się do mojej sieci (Loozack_lan, hasło rollo) - resztę wytłumaczę poprzez Hamachi (posiada komunikator). Ostatnio gramy z Admiral MODem (http://www.admiralmod.com), który dodaje m.in. bazooke do arsenału :] Wszystkich chętnych jeszcze raz zapraszam do stoczenia bitwy w jednej z najlepszych gier sieciowych! Pozdrawiam.
Gavreel Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 Muszę jakoś zdobyć CODa 2 :) To znaczy kupić. Czy jakąś specjalna wersje, patcha albo cuś potrzeba?
Loozack Napisano 9 Czerwiec 2007 Autor Napisano 9 Czerwiec 2007 ok, zapraszam na hamachi, tam wszystko wyjaśnię :)
Dawcio_m Napisano 10 Czerwiec 2007 Napisano 10 Czerwiec 2007 no ale oni wymiatają i prawie zawsze jestem na ostatnim miejscu.
Sanderalek Napisano 10 Czerwiec 2007 Napisano 10 Czerwiec 2007 Mam CoDa 2 ale jak gracie z tym modem to mozna bez niego grac normalnie na innych serwerach ? bo nie chce mi sie robic reinstalki....
Loozack Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Napisano 10 Czerwiec 2007 można, można, on nie podmienia żadnych plików w CoDzie więc nie ma z tym żadnych problemów
Bruneq Napisano 10 Czerwiec 2007 Napisano 10 Czerwiec 2007 no ale oni wymiatają i prawie zawsze jestem na ostatnim miejscu. prawie zawsze...bo zawsze to ja jestem last!:P:mad:
Rekomendowane odpowiedzi