Napisano 13 Czerwiec 200717 l siemanko... mam takie pytanko. robie wizke wnetrza w ktorym w sciane mam wmontowane szklane pudelko. pudelkot o ma byc pokryte matowym szklem, a w jego srodku ma byc swiatelko zeby sie swiecilo w dodatku...taki bajer:D... nie wiem jak zrobic zeby to szklo przepuszczalo promienie swiatla w sroku,jest na to jakas metoda?? jak ustawie za duzy refract to widac wszystko za tym pudelkiem i kichoawty efekt jest.
Napisano 14 Czerwiec 200717 l Autor http://img171.imageshack.us/my.php?image=pracownia2wf9.jpg takie cus wyszlo narazie.ten sam problem mialem ze swiatlem przechodzacym przez szybe. doradzcie cos jeszcze...dojdzie jeszcze chyba pare materialow
Napisano 18 Czerwiec 200717 l hmm..a gdzie to pudlo? moze zacznij od wyprostowania zbiegow - camera correction modifier, potem zrob cos z ta linia metalowa na podlodze bo moje pierwszee wrazenie jest jakby tam byla dziura w podlodze (moze glossines zeby sie nie odbijalo tak mocno), potem moze cos z textura podlogi..milej zabawy zycze :)