Stachu Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 Tak jak w temacie, moja pierwsza scenka zrobiona tabletem, krytykujta. obrazek dodałem też do overpaintów, jakby ktoś chciał se przerobic.
thirdeye Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 Daleko, daleko do poziomu "finished". Nie wiem czy mam wytykac wszystkie bledy po kolei - nie chce Cie dołowac :) Jak dlubiesz w PS to przynajmniej mogles zrobic prosty horyzont.
kubi Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 Tam perspektywa jakaś potrzebna jest. Weź sobie poprowadź linie od ścian budynków i zobacz gdzie ci sie spotykają. Co do kompozycji to usuń to coś z prawej strony. (ściana)
Stachu Napisano 18 Czerwiec 2007 Autor Napisano 18 Czerwiec 2007 thirdeye-> wytykaj wytykaj, muszę wiedzieć jakie błędy robię :P ale dzieki za komenty ;) jakoś jeszcze będę kombinował przy tym.
Bruneq Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 proponuje ci drogi Stachu abys wziol sobie jakies tutki albo ksiazki dottyczące perspektywy! zdobądz tutki o malowaniu....i naucz sie fotosklepa! bedize latwiej i ładniej!:)
Grudzien Napisano 19 Czerwiec 2007 Napisano 19 Czerwiec 2007 no wlasnie ta perspektywa boli, poza tym brak tutaj jakiej kolwiek glebi, wszystko jest takie plaskie, poza tym kompozycja jest bardzo nie ciekawa, fala tsunami jest tutaj glownym tematem, ale zbyt wiele rzeczy odciaga nas od niej... to tyle z mojej strony, od razu dodam ze jest to conajmniej WIP, wiec radze to dokonczyc :]
golum Napisano 21 Czerwiec 2007 Napisano 21 Czerwiec 2007 Jeśli fala jest tematem może warto byłoby pokazać jej ogrom...najłatwiej z niskim choryzontem ...no i można by się pokusic o 3 punkt zbiegu. poza tym wygląda to troszke jak kolorowanka...pamiętaj też o perspektywie powietza...im dalej tym nie tylko mniejsze, ale mniej wyraźnie i z mniejszymi kontrastami. Pozdrawiam!
Stachu Napisano 21 Czerwiec 2007 Autor Napisano 21 Czerwiec 2007 dzięki dzięki dzięki ;** właśnie takich komentarzy potrzebowałem, tera wiem co robie ni tak i postaram sie w przyszłości tego nie popenić, co oczywiście nie powiedziałem że tego nie do kończę ;)
Rekomendowane odpowiedzi